-
אויייי מאמי לא יודעת מה להגיד - אולי תקבלי עוד חוות דעת לפני שאת מפסיקה את ההריון
שולחת לך מלא מלא מלא
-
אני בעד עוד חוות דעת. לחברה שלי בשבוע 38 היה חשד לתסמונת דאון ובסוף היה בסדר התינוק בריא כמו שור ומהמם ביופיו.
הסקירות לא תמיד יכולות להראות את האמת.אולי עדיף עוד אחת על מנת להיות בטוחה ב 100%?
-
מסכימה עם יסמין
שווה לעשות בדיקה נוספת אצל עוד מומחה,חוות דעת אחת לא תמיד אומרת הכל.
ואם לא תהיה ברירה עליך להיות חזקה בשבילך ובשביל המשפחה שלך.
-
מאמי שלי, יקרה שלי....לא נכון, איזה סיוט!!!! אני לא מאמינה....
-
-
-
מאמוש, כמה שזה לא פייר!
-
-
ב"ה
מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא לוותר כ"כ מהר על ההריון הזה!!!
כמובן שאני שולחת נשיקות,חיבוקים וחיזוקים!
אבל חוות דעת נוספת חשובה! ואפילו שתיים!!!!!! ולדבר עם הרופא ולראות שבאמת כדאי או לא!
בהריון של חגי בהתחלה גילו לי גם בעיות והייתי בסרטים!!! הופנתי למרפאת סיכון גבוה והרופא אמר שיכול להיות שיהיה א,ב,ג אבל אמר שזה לא אומר כלום!!!! ואפשר להמשיך ואפילו מומלץ! להמשיך את ההריון, והיום יש לי את חגי בריא כמו שור!!
-
בראשון הקרוב יש בדיקה של פרופסור בביח כרמל
ישבו שם לוועדה ויגידו מה הנמלצות שלהם
-
הלוואי, הלוואי, הלוואי וכל זה יתברר כלא נכון ויש לך תינוקת בריאה בבטן!!!
-
אני לא יכולה לדון אותך זה ממש קשה!
אי אפשר בכלל להבין את הקושי
יש לי כמה חברות שאמרו להם ככה והלב שלהם אמר להם אחרת.. ובסוף היו תינוקים בריאים לגמרי!
מה אני יגיד לך הפלה זה בעצם כמו לרצוח ילד חי!!
אולי עדיף ללדת אותה ולתת לאימוץ ?
תשקלי טוב לפני שאת מבצעת את זה זה נשמה שלך!! זה חלק ממך
בהצלחה במה שתחליטו
-
מאמי בעז"ה שתקבלי רק בשורות
-
-
וואי זה כ"כ קשה.....לא פשוט בכלל...אני ממש מבינה את הכאב שלך....לא נתפס.
אני בעד כמו כולם לעוד חוות דעת-לברר אצל פרופסור טוב.......לפעמים בכול מתגלה כלא נכון....
ובעז"ה שיהיה בהצלחה בהמשך....אני מאמינה שיהיה טוב....
לא יכולה ליעץ לך יורת מה לעשות(אני לא במצב הזה כמוך) רק יכולה להתפלל עלייך ולהחזיק לך אצבעות

-
אוי מתוקה שלי!!! לא מתארת לעצמי מה עובר עלייך!!! איזה עצוווווב! לא מתארת באיזה מצב את תהיהי עד הוועדה... וגם אחרי... אני יכולה רק לשלוח לך חיבוקים וחיזוקים ווירטואלים. וכשכתבת שאת מתחילה להרגיש אותה... זה בכלל גרם לי לבכות!
אוףףףףףףף
אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
-
אוי נשמה...
כמה קשה לשמוע בשורה כזו!
-
אניושקה אין לי מילים
-
מאמי
-
אין לי מילים ואני לא ממהרת לנחם אותך.. תמתיני לחוות דעת נוספת ולועדה
בזכות הקדוש ברוך הוא הכל יהיה בסדר!!! שיהיה נס חנוכה!
-
אניה, מתוקה אני לא יכולה לשפוט אותך או להגיד לך חלילה מה לעשות-
אבל, מהמקרה המצער שעברתי אני נוכחתי לדעת כמה שהרפואה יכולה לטעות...
אני ילדתי בשבוע 38 תינוק שלכאורה היה בריא (כל הסקירות+ שקפיות+ מי שפיר , הכל הכל יצא תקין פיקס !!!) ועדיין התינוק היה כ"כ חולה שכמה שעות אחרי הלידה הוא נפטר...
כל ההריון הייתי בהרגשה הכי רגועה שאפשר, התינוק בריא.. מה יש לדאוג?
והנה באה המציאות וטפחה על הפנים.....
לכן, כמו שיש טעויות לצד השלילי, יכולות להיות גם טעויות הפוכות, תבקשי חוות דעת נוספת לפני שאת עושה הפלה !!!!!!!!!
בבקשה, בבקשה, תבקשי סקירה חוזרת אצל רופא אחר... אם מישהו אצלי היה אומר לי שמשהו לא תקין הייתי יכולה למנוע הרבה סבל שנגרם בהמשך....... אולי אצלך זה יהיה סיפור הפוך?
בנתיים תהיי חזקה ממי
-
העניין אפילו לא בהפלה כן או לא
אם הרופא היה אומר שזה דאון, הייתי יולדת בלי לחשוב פעמיים. העניין הוא שהוא אמר שהעורקים הראשיים בלב הפוכים. כלי דם מזרימים דם למקומות לא נכונים ויוצאים למקומות לא נכונים
זאת בעיה כרומוזומלית ולכן הגוף לא הפיל בשלב מאוחר יותר כי היא גדולה וחזקה וכנראה גם יפה....
זה מרגיש לי כרגע כמו חלום רע....... גם כשהרופא דיבר זה היה כאילו לא אני!!! לא עלי!!! התינוקת שלי בסדר!!! מה יש לך?!!!!אתה בטוח טועה....
אוףףף
-
אניה יקרה,
המצב באמת לא פשוט וכואב, אבל אני חושבת שעלייך לקבל עוד חווות דעת מקצועית.
הרשי לי לייעץ לך,
יש איזשהו רב-ד"ר מפורסם שהמון חולים מגיעים אליו להתייעצויות רפואיות והוא מכריע מה כדי לעשות ואיך והמון רופאים בארץ ובעולם מכירים אותו ואת נפלאותיו, כיוון שהוא עורך בדיקות מקיפות ויסודיות ורק אח"כ מכריע ולא ישר קובע הפלה או כל דבר אחר.
קוראים לו הרב פירר. תקראי עליו קצת באינטרנט ואת תראי ישועות.
הוא יבקש את הבדיקות שלך וייעץ לך בהכי פרטנות כיצד לפעול.
גיסתה של השכנה שלי כמעט הפילה עובר בגלל מומים מולדים והרופא שלה שפך בלה בלה בלה שרק הכאיב לה יותר. היא קבעה תור להפלה ואח"כ פנתה אל הרב בהמלצת מישהו. הרב-רופא בדק והכריע שלא לעשות את ההפלה ונתן לה הוכחות שהרופאים טעו.
וכיום- הבן שלה בן 5 והוא ילד מקסים, בריא ומחונן ויש עוד הרבה סיפורים.
שווה לך לבדוק.
שיהיה בהצלחה
-
מאמי
-
-
-
-
-
-
אויייי מאמי אני כל כך מצטערת
איך אפשר להתנחם את צודקת כל ילד בפני עצמו
אין לי מילים רק מאחלת לכם שתתגברו על זה במהרה
שולחת לך חיבוקים ובוכה יחד איתך
[/center]
-
מימילנד - הרב פירר אינו רופא!
הוא כן ד"ר של כבוד אבל ממש לא רופא!
-
מאחלת שחוות דעת נוספת תשלול את כל המומים שטענו על העובר.
מחזקת אותך מפה ומאחלת בשורות טובות- אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
הלב נקרע!!! הלוואו שביום ראשון יגידו שהכל בסדר!! אמן אמן!
אין מילים.,
-
ליבי, זו היתה רק המלצה מתוך ידע מוכח שאני מודעת לו והיא לא חייבת לפעול בדרך שהנחתי אותה. פשוט הלב שלי אמר לכתוב את זה אז זה מה שהיה.
והוא רופא. לא כבוד ולא כלום. תקראי עליו קצת... ויכול להיות שתהיי בדעתך, אבל אני עדיין חושבת שמדובר במישהו שמבין.
-
אכן הרב פיר אינו רופא....אבל ,הידע שלו כמו שלמ רופא לא מבייש פרופסרים בעלי שם......אני עוד לא שמעתי על טעות אחת שעשה באבחנה ואם היתה כזו בטח היו דואגים לפרסם....ובנוסף כמובן שלא הוא שנותן את החוות דעת הוא מפנה לרופאים הכי טובים בארץ-בעלי ידע ומומחיות בנושא....והכי חשוב הכול נעשה למטרות של חסד ועזרה ולא ח"ו תאבת בצע מה לשתארנו הרבה מהאנשי מקצוע שלנו נגועים בו(וכן גם הרופאים)
אני כן הייתי מנסה לקבל ממנו חו"ד -עצה לאיזה רופא ללכת שיבדוק את הנושא הכי טוב......כי בשלב הזה אין הרבה מה להפסיד ...בעז"ה כן להרוויח.
אניה-יכול להיות שלא תצליחי להשיג אותו כי הוא יהיה תפוס,או ישגידו לו שהוא יחזור אלייך ....אני ממליצה לך לומר למזכירה שלו שזה דחוף מאוד......והשאר יתגללג כבר מעצמו....
לצערנו לא הכול הרופאים יודעים אבל לשמוע עוד חוו"ד זה תמיד יכול לעזור......
אני מאחלת לך שמה שיהיה שיגמר הכי טוב שאפשר על בצד הטוב ביותר......שד' יתן לך כוח לעבור את הניסיון הלא פשוט הזה..ץ.....
ואולי זה נשמע הזוי-אבל תמיד אמונה במקרה הזה לא מזיקה....לנהאמין,לבקש,להתחנן ולקוות שהכול יהיה בסדר....ומה שיהיה -שיהיה לטובה...................
אם את צריכה עזרה בהלהשיג את הרב פירר תיצרי איתי קשר בפרטי
תכתבי לי כאן הודעה ואני כבר יתקשר אלייך............
-
אניה, קבלי ממני את החיבוק של תמיכה ונחמה...
הימים האלה נוראיים, קשה לנשום, קשה לתפקד, קשה לא לבכות מול הילדים, המידע הזה בלתי נתפס למוח... רק שלשום הכל היה תקין ובסדר, חיי יומיום שגרתיים... והכל התהפך בבט אחד. הכל מתפוצץ ומתרסק, הקרקע יוצא מתחת לרגליים, הלב דופק ושואל רק שאלה אחת - למה זה מגיע לי? למה? למה אי-אפשר להחזיר את הגלגל אחורה ולעבור את הבדיקה עם תוצאות אחרות?
גם אני מאוד מקווה שאולי הייתה איזו טעות בבדיקה, אבל אני לא ממש מאמינה בנסים... ברור שעוד שום בדר לא סופי ויש תמיד מקום לתקווה זהירה.
חשוב לי לומר שכן תתני לעצמך להתאבל, כן תמצאי זמן להיות לבד או עם בעלך בלי הבנים. חשוב מאוד לתת מקום לפרידה, דברי עם העוברית שלך בבטן, אם את מרגישה צורך, גם אפשר להגיד סליחה עכשיו וזה יכול לעזור בהתמודדות עם האובדן בהמשך. שוב אני חוזרת, רק במידע וזה באמת יתרחש.
תבכי, תני לכאב הזה מקום וזמן. את אולי צריכה חופש מעבודה ( סיק -מחלה) את צריכה את הזמן הזה לעצמך. עכשיו הכל נראה כחלום רע ואת לא יכולה לשנות דבר במתרחש, הכל משתק, אבל זה היום, עכשיו, בתקופה הזאת גם חלקית בתקופה שאחרי...אבל יבוא יום אחר, ואת צריכה לדעת שהוא יבוא בהמשך הרחוק, אבל את תרגישי טוב יותר מהיום ורק הזכרון לא יבגוד בנו לעולם. נזכור את אלו שהיו אמורים להיות בינינו.
אני כתכתי כל זה מניסיון אישי מר שהיה בעברי, את יכולה לראות בחתימה שלי סרגל זכרון עם נר.
שוב מחבקת ומקווה לכל מה שאת מקווה.
טניה
-
אוי אניה
-
אין בשורות יותר קשות מאלה זה בלתי נתפס...
מאחלת לך מכל הלב שאם וככל שיתברר שאת חייבת להפיל שתתאוששי במהירות הן פיזית והן נפשית ושהכל יהיה בסדר.
גמו שכתבת את רק בת 28!!!! כל ההזדמנויות עוד לפניך.
את עוד תיקלטי להריון בריא ותקין בע"ה והכל יסתדר!
ולמקות כל הקושי גם אני חושבת שמזל שגילו את זה רק עכשיו.
נשיקות ומלא חיבוקים.
-
מצטערת לשמוע..אין לי מילים..
-
אניה תקשיבי
תקבעי תור לערן כסיף הוא מומחה לסקירות
ולמוטי שוחט
אולי הם יוכלו לתת זוית אחרת
-
-
ועוד המלצה
איל סיון
ובעל מקרה תלכי למוטי שוחט הוא הכי מבין
-
אין לי מילים!
רק שולחת מיליון
-
אני לא חושבת שיש משהו שאפשר להגיד שישפר את ההרגשה,
אבל גם אני מאמינה שעדיף עכשיו ולא מאוחר יותר.
מאחלת שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
-
אויש אניוש'
בא לי למותתת
איזה מעזע כואב הלב
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
-
אניה, נשבר לי הלב
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-