היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יום שישי הקרוב אני חוגגת לאוולין יום הולדת. אני רוצה להכין כמה מנות, איזה 3 מנות בשר 1-2 מנות צימחוניות וכמובן מעט תוספות.כ5-6 סוגי סלטים. אבל אני צריכה דברים ממש פשוטים וממרכיבים לא יקרים. תעזרו לי בבבקשה עם הצעות ואם יש מתכון אז מה טוב!!!
14 תגובות
עמוד 1
הכי קל וזול זה לדחוף תפו"א ועוף (שוקיים, כריים) לתנור. צמחוני: פשטידות- לא מורכב בכלל ויחסית לא יקר אם לא תתפרעי בסוגי גבינות
אני הייתי עושה דג /בורקס בשר - למנה ראשונה מנה שנייה כמו שאמרו לך עופות/שניצלים - תוספות:תפוחי אדמה +אורז +שעועית ירוקה/זיתיים וסלטים:מטבוחה , סלט ירקות , כרוב עם גזר,סלט ביצים , מלפפונים חמוצים וזיתים,חצילים
אני מבשלת לסביבות 20 איש אז הולך להיות עמוס. אצטרך הרבה עוף להאכיל את כולם.
אז תעשי שניצלונים - תתגני פסטלים/סיגרים/תפוחי אדמה/קובה מטוגן תעשי תוספות מה שהצעתי לך סלטים פיתות וזהו
וואי 20 איש זה כבר להראים אירוע
אצלי זה מגזר רוסי. המטבוחה והחמוצים זה רק הבצד.. הסלטים שלנו זה מנה בפני עצמה. אז אני מכינה סלטים: סלט פסטה עם אנשובי, סלט שובה(דג כבוש תחת שכבות סלק תפוחי אדמה וביצים ומיונז),סלט ירקות הרגיל,סלט טונה מלא,וזיתים ברוטב עגבניות. צריכה עוד משהו הו"ם מייד.
לאה למזלי אמא שלי עוזרת וגם החגיגות אצלה בבית
אז תגידי מגזר רוסי!
לא צריך להגזים. אז כן אוליביה נשמע לי טוב.איך שכחתי ממנו..חחחח תפוח אדמה מבושל ואז בחמאה ושום ושמיר זה בתור תוספת. יהיה גם פלוב האלוף של אמא שלי.זה גם אורז וגם בשר. כניראה גם בטטה עם תפוח אדמה בתנור. צריכה לחשוב על עוד משהו לא "סטייקי" אלא יותר תבשילי כזה.. יש לי גם כרובית בבית שלא השתמשתי בה וצריך להכניס איפהשהו:) בעלי יעשה קישואים ממולאים בטחון. לא יודעת מה עוד.
עשיתי ליפני שבוע פשטידה מכרובית מבושלת יצאה מעניין.. וזה נשמע שיש כבר מלא אוכל. איך עשית לי חשק לפלוב!
פשטידה גם אני אעשה.אולי באמת פשטידת כרובית.
ממליצה על הקרם כרובית שעשו במאסטר שף או עגבניות ממולאות עם כרובית או כרובית מטוגנת ואז להוסיף רוטב אדום שיהיה במזל טוב