היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שיתופי. התאפקתי המון זמן מלספר, לא רצינו לפתוח את הפה עד שזה לא יהיה סגור או לפחות חצי סגור אבל ב"ה זה הולך לכיוון הרשמי - כך שיסלחו לי כולם אבל חייבת לשתף אתכן
אנחנו עוברים דירה
20 תגובות
עמוד 1
מאמי בהחלט בשורה משמחת!! בהצלחה!
שירוש שיהיה בשעה טובה
לצעוק לצעוקקק בטח לצעוקקקקק איזה יופי! ממש שמחה בשבילכםםםםם מגיע לכם - תיקון על מה שעברת עם המשפחה שלו .
איזה רחוב??? מעניין אותי מה הרחוב שהכי שווה בעינייך ברחובות
למי שטוב מגיע...
ואו איזה כיף!!! ממש מתנה! יופי של מתנה! גם בטח לא ירגיש כמו שכירות, כי זה מהמשפחה, אז זה כאילו שלכם כבר
אני ממש ממש שמחה בשבילכם כל כך מגיע לכם אתם סוג למופת משפחה למופת
באמת מתנה משמיים!!!
תודה בנות
מאמושששש אני כל כך שמחה בשבילכם המון בהצלחה והצעד שעשיתם נבון מאוד [/center]
וואי חדשות ממש טובות. שיהיה המון בהצלחה
שיהיה בשעה טובה ותהנו בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
כמה טוב לשמוע...
שמחה בשבילך - שתצליחו ותכנסו לדירה החדשה ברגל ימין!
בהחלט מרגש
בובה מאושרת בשבילך עד השמיים איזה כייף ואיזה אושר מקווה שהכל יסתדר מפה רק לכיוון טוב בעה מגיע לכםחשוב להיות בבית שטוב לך בו אם תצטרכי עזרה את יודעת איפה למצוא אותי
בובה מאושרת בשבילך עד השמיים איזה כייף ואיזה אושר מקווה שהכל יסתדר מפה רק לכיוון טוב בעה מגיע לכםחשוב להיות בבית שטוב לך בו אם תצטרכי עזרה את יודעת איפה למצוא אותי בהצלחה