היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז כמו שידוע לכן אני עם הבת שלי במשפחתון אז אני רואה את כל ההתקדמות ההתפתחותית, החברתית והשכלית שלה יום יום שעה שעה אמאאאאאאאאאאאא לפעמים אני לא מאמינה - חמסהההההההה
אז היום היא לקחה את הספר הזחל הרעב( מקווה שאתן מכיארות כי זה קריטי להמשך) התחילה לדפדף ומתחיל לספר לעצמה כשכל פרי היא עושה עם האצבע כאילו טועמת וטעים לה ואז היא מגיעה ליום השישי ומצביעה על כל מאכל ואומרת שזה, צצה,זזה,זשה,צזה,שצה, זזה ואז אומרת פרפר מסיימת אומרת - נייימררר( נגמר) התעלפתיייייייייי
וגם אחרי צעד וחצי -2 כל החודש מלא החששות היום היא הלכה ממש הרבה בין משחק למשחק איך אני גאה בהההההה
ומשהו אחרון בהתחלה חששתי ממה שאני כביכול עושה לה גורמת לה לשתף משחקים ( בבית שלה) , לוותר לפעמים וזה אבללל תענוגגגגגג היא יודעת בדיוק איזה בימבה הילד השני אוהב וכשהיא עולה - והוא מגיע היא מיד יורדת והולכת לבינבה השניה ... או שהיא קוראת לו לבוא לאכולללל.. לא תתחיל בלעדיו ... נותנת לו את הבקבוק שלו ... מחזירה לו מוצץ לפה ... מה זהההההה???? כפרה עליהההההה ממש התמלאתי אושר כשראיתי שזה בא לה כלכך בקלות ...
זהו . ועוד משהו חמסה!555
11 תגובות
עמוד 1
חחחח אמאאאא מה זה??? בן פורת יוסף על האנשטיין הקטנה 555 מהמממת
כמה זמן לא ראיתי וביסבסתי אותה מתגעגעת
וואי חמסה חמסה חמסה חמסה עליה בלי עין הרע איזה בוגרת איזה חכמה וכל הכבוד גם לך
חמסההה על הנסיכה הגאונה הזאת!! אותי בכלל מלהיב שנראה שכאילו רק אתמול ילדנו כולנו והילדים שלנו פתאום כבר כאלה גדולים ומבינים..
איזו מהממת, פשוט בובה!!!! חמסה עליה, כל הכבוד לה וזה הכל בזכותך!
555 כל הכבוד לגאונה הקטנה!!! שתמשיך להפתיע ולהדהים אתכם
מושלמת!!!!
וואו כל הכבוד!!!!
55555 על השכל של הכפרוני הקטנה הזאת
מדהימה!!!!!!!!!!! איזה כייף לראות את החוכמה והפנינים שלהם כל יום
בובה איזה כיף!!!
כל הכבוד לבונבונה ואני מסכימה לגמרי עם שירה אילו הפירות שלך!!!
לדעתי בבגרות שלה עם הילד השני היא רומזת לך שהיא יכולה גם לעזור לך עם אח או אחות בשבילה