היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי גוזר אצלכן ציפורניים לילדים? את או בעלך? יש לי שריטה- אני לא מסוגלת לגזור להם. זה מפחיד אותי. אז בעלי גוזר להם, והשבוע הוא פיספס וירד לגדול דם כי הוא גזר לו הרבה מדי
אני... ולקח לי המון זמן עד שהתחלתי לעשות זאת לבד... קודם אמא שלי עשתה זאת
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
בפעם הראשונה שאופק דין נולד אחותי הראתה לי איך לקצוץ (להחזיק את האצבע מאחור ואז תופסים רק את הציפורן ולא את הבשר) ומאז רק אני עושה.
בעלי מפחד והילדים רוצים רק אמא (מפתיע, לא?
בעלי טוען שהוא מפחד (בולשיט
ברור שאני
ונגה-השיטה של אבא שלך זה עניין מההלכה,בגלל שלמתים גוזרים לפי הסדר כתוב שזו סגולה לאריכות ימים לגזור אחד כן אחד לא ואז לחזור,גם לא גוזרים בידיים וברגליים מאותה סיבה....
אאוץ' כואב...
אני לא יודעת לגזור ציפורניים, מודה! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני גוזרת בעלי פוחד
מסכנצ'יק, גם אני תמיד מפחדת שזה יקרה
אני או אבא שלי, בשן לא נמצא כמעט בבית כדי לעשות את זה
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים