אוף, אני לא יכולה לראות אותה ככה :(- עדכון - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עדן שלי המתוקה עם חום גבוה, סמרטוט לגמרי. היא אומרת שכואב לה העורף והיא קצת מנוזלת. מחר על הבוקר יש לה תור לרופאה. אני מקווה שגם אני אוכל לעשות לה בדיקות דם. אתמול היה לה חום והיא היתה עייפה. בלילה היא ישנה טוב ובבוקר היא באה אלינו למיטה ונרדמה אצלינו. המצב שלה היום החמיר. היא בקושי זזה, מתבכיינת ומפחדת לשכב/ להתיישב משכיבה. לפחות היא מתקשרת ולא אפטית. בובה יפה שלי, שתהיי לי בריאה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
21 תגובות
עמוד 1
מתוקה.... שתרגיש טוב. גם איילוש שלי חולה עם חום, יומיים, הלכנו לרופאה ושוב אוזניים....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
המון בריאות
שתרגיש טוב . מקווה שזה כלוםם
יש לה חום גבוה? תנסי ממנה לכופף את הצוואר ואולי פשוט הבלוטות התנפחו לה שם - מנסיון זה כואב!!
אוף מסכנה כמה מחלות בשבועיים מה זה?
החלמה מהירה!
יכול להיות שמה שכואב לה בעורף זה בעצם הבלוטות לימפה בצוואר..
אוי מסכנה, החלמה מהירה ומלאה!
רפואה שלמה!!!
תודה בנות. סיון היא לא יכולה לכופף את הראש למטה, ממש כואב לה. היא מבקשת שנעזור לה להתיישב כשהיא שוכבת. היא מזיזה קצת את הראש אז לא נראה לי שנתפס לה הצוואר. אני ממש מקווה שזה לא דלקת קרום המוח. הקטע של העורף קצת מלחיץ אבל החום לא מספיק גבוה בשביל שזה יהיה דלקת קרום המוח. הבלוטות שלה קצת נפוחות. חשבתי גם על חזרת. בקיצור לא יודעת מה זה. מחר בבוקר ניקח אותה לרופאה ונראה מה המצב. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
באהבה, ליאת.
ממש לא חשבתי על צוואר תפוס חשבתי על דלקת קרום המח מין הסתם. והאמת אני חושבת שלא הייתם צריכים לחכות עם הרופאה היה עדיף לקפוץ איתה לביקור רופא שיבדקו במיידי כי אם חס ושלום לא עלינו זה כן דלקת קרום המח צריך לבדוק אם זה חיידקי או ויראלי זה לא משהו שמחכים איתו. שוב למרות שיש סיכוי קטן שזה זה אבל הוא קיים ואוי עלינו אם אגם תדבק
טוב היא איתי עכשיו במיטה. ביקשתי ממנה להוריד ולהרים את הראש והיא עשתה את זה ואמרה שלא כואב לה. אבל היא אומרת שכואב לה הגרון והבלוטות בצד שמאל נראות נפוחות אז כנראה שזה מה שמפריע לה. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
באהבה, ליאת.
מסכנונה.. אולי הצוואר נתפס?
זה לא צוואר תפוס גולי בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
באהבה, ליאת.
אז כנראה זה באמת הבלוטות אני זוכרת שכשפתחתי אלרגיה לכדורים שך אפילפסיה כל הבלוטות בצוואר (ובשאר הגוף) התנפחו לא יכולתי להזיז את הצוואר מילימטר כאבי תופת היו בטוחים שזה או חזרת או דלקת קרום המח
אז כנראה יש בזה הרבה דמיון בכל אופן מחר תספרי לאליאסקו על כל מה שהיה היום
תרגישו טוב
החלמה מהירה
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים