שלום בנות עידכון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא משמח בכלל.
    לנו לא היה נס לכבוד החג :(
    עשיתי היום בדיקה שהראתה תוצאה שלילית..
    אנחננו כנראה נעבור ל-IVF כי ההזרעות לא מובילות אותי לשום מקום..
    אם כבר אני עושה את הזריקות וכל הבלאגן הזה אז לפחות שיהייה יותר סיכוי להריון.
    בכל מקרה, אני מאחלת לכן בנות יקרות שלפחות למישהי מכן יהייה נס! ואם אפשר אז ממש בחג הזה!

חג שמח לכולן
7 תגובות
עמוד 1
  • בעזרת השם מאמי תצליחי בטיפול ראשון .
  • מתוקה צר לי לשמוע על התוצאה השלילית
  • עשית בדיקת דם?
  • תודה על העידוד והתמיכה

אני חושבת שאם יש בנות שכן נכנסות להריון מהזרעות אז כנראה באמת זה עוזר במקרים מסויימים... אצלי פשוט תמיד היו את כל התנאים האידיאליים להשגת הריון וזה פשוט לא קורה כבר בפעם הרביעית לכן נראה לי שאין מה לחכות יותר.
    אצלנו חוסר הפריון אינו מוסבר...
    ואת הבדיקה עשיתי בבדיקה ביתית כי האחיות בקופ"ח בשביתה ולא הצלחתי לקבוע תור. בכל מקרה אני דיי בטוחה שהיא אמינה ולא נראה לי שיהיו לי הפתעות. (הלוואי שאתבדה).

שוב תודה רבה לכולן אתן מקסימות
  • בהצלחה מתוקה!

לגבי ההפריה החוץ גופית- האם היא השלב הבא אחרי ההזרעות?

ולגבי חוסר ההצלחה בהזרעות - הפרופסור שאני מטופלת אצלו הסביר לי שרופאים ממהרים לשלוח להזרעות באופן אוטומטי כל זוג,
    ולפעמים זה מטופש כי הבעיה היא לא הגעת הזרע לרחם.. כלומר, אם אי הפוריות שלכם הוא בלתי מוסבר, הזרע גם ככה מגיע לרחם ולכן הוא הסביר שזה כמו "להתפרץ לדלת פתוחה"...

• אם לא קיבלת עדיין אז תעשי בדיקת דם... הערכות לפעמים לא מראות תוצאה אמינה כשזה מוקדם.
  • טוב בות זה סופי קיבלת מחזור.
    ביום שלישי אגיע לבי"ח להתייעצות עם הרופא אני מניחה שנעבור ל-IVF.. אמאל'ה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה