היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, אז במסגרת הנסיונות להעיר את הפורום......... בואו נפתח את זה, מתי היתה הפעם הראשונה שלכן?? תכל'ס אני מתביישת להגיד את זה.... זה היה כ"כ מאוחר , שאנשים חשבו שאני חוזרת בשאלה מרוב שחיכית ל - אחד שלי.... הייתי בטוחה שאני אתחתן עם הראשון .... חחח נאיביות
שכבתי בפעם הראשונה בגיל 21 (אחרי הצבא) עם חבר דתי יש לציין בעלי הוא מספר 5 3 רציניים ו 2 ריבאונד (אבל גם כחברים) בחיים לא היה לי סטוצ
אחלה שרשוררררררררררראאראארררררררר
אני מבאסת, פעם ראשונה בגיל 23 בליל החתונה עם בעלי היקר!
רותי
ואו אפחד לא יודע מזה
בגיל 17 עם חבר שיצאתי איתו חודשיים (לא להאמין שאמא שידכה לי) - היה אז חתיך, אבל שכל כמו של נעל וכל הזמן רק דאג שהז&% שלו מספיק גדול...והיה קנאי ברמות כאלה שלא רצה שאלך לצבא כי יש שם בחורים...(פשוט דביל) הייתי עם 4 עד שהכרתי את בעלי
חחחחחחח קראתי את כל ההודעות בנות איזה קרועות אתן
איפה שירן בסקר הזה??????????????????????????
מישהו קרא לי?
שירנייי חסרת כאן בנוף....
שירנייי חסרת כאן בנוף....
אלינוריז
אוקיי
אז אז ככה
כדי להחיות את הפורום.... בגיל 19. בעלי הוא השני. - חושב שהוא הראשון צריך רק לחייך!
טוב, אז אומנם "רוסיה" אבל פעם ראשונה הייתה עם החבר הראשון הרציני, לאחר חודשיים של זוגיות דביקה ביותר, וזה קרה שבוע לפני גיל 18
בגיל 16 ... ולא זוכרת עם כמה
אניוששששש את רוסיה מזוייפת או מה?...
אני מאזנת את התוצאה
בפעם הראשונה בגיל 13.5 (נראה לי שני מחזיקה את השיא כאן) ברור שלא התחתנתי איתו וכה נימלא מגלה כי בהחלט היו חגיגות בעלי לא יהיה האחרון גם... אולי...
jeff - למה בעלך לא יהיה האחרון? יש ביניכם הסכמה כזאת? או סתם את סקפטית בגלל אחוזי הגירושין?
טוב.... הייתי דיי חנונית אז 17.5 ולא התחתנתי עם הראשון למרות שהציע באותו היום (מזל ) הייתי רק עם 4 כולל בעלי .......
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
אני אמנם לא רוסיה, אבל מצטרפת למאזן הלא מחמיא של המספר הדו ספרתי... מה זה משנה כמה אבל? פעם ראשונה בגיל 16 בעלי ממש לא הראשון
Jeff אני חייבת.לציין שהמשפט האחרון שלך מאוד סקרן אותי...
פרטי, נמקי והסבירי...
איזה סקר חחח [/center]
אז אני חייבת הסבר... בעלי ואני חברים מאוד טובים ושנינו בעלי ניסיון עשיר בתחום... אז הגענו לאיזושהי הסכמה שכאשר יהיה משעמם בחדר המיטות לא נהסס לגוון קצת... (אבל כמובן ביחד) זה כתפיסה ולא משהו חד צדדי או משהו פשוט אמרנו שנשמור על ראש פתוח...
Jeff - סחתיין עליכם.
אני לא הייתי מסוגלת!
JEFF אני לא הייתי מסוגלת אין סיכוי אבל כול הכבוד מקווה למרות זאת שלא תצטרכו כי לעולם אין לדעת מה יהיה שם ותדעו לגוון בינכם מעניין הסקר הזה
וואו!! גם אני לא הייתי מסוגלת אמרתי לבעלול שאני מוכנה לעשות ה-כ-ל במיטה רק לא עם אנשים אחרים