נמאס נמאס נמאס נמאס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףףףףףףףף אני ממש מממש מממש עצבנית.
    לפני חצי שנה קנינו אוטו..לפני זה לא היה לנו...כי אנחנו גרים בשכונה ובתוך השכונה יש הכול ובעלי עובד 10 דקות הליכה מהבית ואני נוסעת במונית שירות בכ"א לעבודה....אבל עם הילד השלישי החלטנו לפנק את עצמנו ובשביל הנוחות הכללית קנינו..לא משהו יקר ב12000 אבל לדעתי נפלנו בפח חזק מאוד...מאז ועד היום עשינו תיקונים של 5000 ש"ח לפחות.....!!!!!!!!מה לא?מצבר,כבל הילוכים,גלגלים,תיקון כלללי....לפני שבוע האוטו לא עובד-תיקנו משהו בהילוכים....היום בבוקר שוב לא מתניע-חשבנו מצבר(ועליו היתה אחריות)לא הם אומרים לא מצבר...אלטרנטור(מה זה בכלל?)
    מה אתן אומרות למכור אותו ולהתפטר ממנו ...ולקנות משהו יורת יקר אבל יורת טוב????או שאי אפשר לדעת.....?????
6 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט למכור ולקנות משהו יותר יקר
    אבל אם אתם לא משתמשים אז למה רכב?
  • אני לא מסכימה
    אני עשיתי את אותו השיקול ולקנות רכב ישן אך לשמר אותו זה לעיתים יוצא כדאי
    מבחינה כלכלית.
    תעשי חישוב
    אם את קונה רכב יקר, יש לו ירידת ערך כל שנה ובנוסף את ההפרש בין הרכב הישן לחדש
    אפשר לעשות השקעה סולידית שמניבה 5% שנתי (לא חייב אבל זה החישוב)
    ובנוסף, לוקחים בחשבון בלאי טבעי של הרכב החדש
    ותגיעים לרוב למסקנה ששווה להחזיק רכב ישן אם עלות הטיפולים שלו בממוצע שנתי
    קטן מאשר ירידת הערך והבלאי.
    סורי אם חפרתי אבל אני באותה הסירה
    ועדיין חושבת שלהחזיק רכב חדש אינו בעל תועלת כלכלית כלל
    (למי שמנסה לצמצם הוצאות ולא זקוק לרכב למרחקים ארוכים מדיי יום)

• בטח שאנחנו משתשמים וזה איכות חיים..לפני זה הינו חוזרים מהגן כול יום הביתה ברגל במשך רבע שעה-בקור בגשם בחום היום זה באוטו.........ובכלל ליסוע להורים באוטו ולא במוניות או באוטובוס...ליסוע לכול מקום בקלות מחוץ לשכונה בלי בעיה....ובכלל זה יורת נוחות...לא היינו חייבם בכלל אבל להתנייד לפעמים עם 3 ילדים זה לא קל......
  • אכן מסכימה בהחלט
    תעשי חישוב כלכלי קר
    הבלאי שאתם מחליפים לרכב, האם הוא בגלל שימוש לא נכון או בגלל השנה שהרכב ״זקן״?
    האם חלק שאתם מחליפים שורד אחרי תקופה?
    האם את מוכנה לרכוש רכב בסכום של 50 אלפי ש״ח ולאבד 5000 ש״ח כל שנה
    רק בשל איבוד ערך? האם ההוצאות השנתיות הממוצעות על הרכב הישן קטנות מזה?
    יחד עם בלאי טבעי של הרכב החדש והוצאות ביטוח?

• בעיקרון את די צודקת כי אני הרי לא יקנה רכב חדש מהקוםסא ב80,000 מקסימום ב50000...וגם לזה כנראה יהיה תיקונים....אבל זה די כאב ראש בחודש האחרון שלינו עליו 1500 ש"ח.....לפני חודש 2000 ש"ח ,לפני 3 חודשים 450 לפני 4 חודשים 850 לפני 5 חודשים 900.....+ביטוחים 4000 לשנה+האוטו שעחה 12000 סהה"כ....ד.א עד היום לא היה תיקון שחזר על עצמו ב"ה כול מה שתיקנו נשאר תקין.אבל,כול פעם צץ משהו חדש....
    הבעיה שלי שאני מאוד רוצה לשפץ את הבית-מטבח חדש(אין לי מטבח בכלל רק ארונות למטה של קבלן-משהו ישן לפני 15 שנה)+מרצפות_סיוד כמובן....וקניתי את האוטו כי הרגשתי שאני לא מסוגלת בלי אוטו לעשות את הבירורים על השיפוץ.....אבל האמצעים לא עוזרים להגיע למטרה הם רק מרחיקים אותה יותר ויותר.....אני עצובה ועצבנית....בקצב הזה אני יוכל לקנות מקסימום מטבח של פליימוביל......
  • בהחלט ממליצה למכור כי נשמע שיש לך יותר עבודה עם האוטו הזה ממה שהוא מועיל לך! ולשלם קצת יותר על רכב יותר חדש, תהיה לך איכות חיים עם אוטו שדופק כמו שצריך ולא עושה בעיות... אבל מזהירה אותך מראש שקשה למכור אוטו בימינו, שוק היד 2 די יבש... מניסיון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה