בנות שכבר עשו קניות צריכה את עזרתכן!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התאריך שלי זה עוד נצח נצחים - שבוע ראשון של אפריל ממש אחרי פסח. חשבתי לעשות סיבוב סקר מחירים בחברות הגדולות-מוצצים וכאלה על מנת לעשות השוואה איפה הכי כדאי לי כבר עכשיו כל עוד יש לי כוחות להיסחב וזמן (אני בחופשת חנוכה) או לחכות כי המחירים בפסח יירדו בגלל מבצעי החג. חגים בכלל משפיעים על דבר כזה?
אני גם חוששת שאם הצוציקית שלי דומה לאמא שלה ולכל בנות המשפחה היא תרצה לצאת שבועיים קודם ואז זה יהיה בעיצומו של החג ואני לא אספיק לקנות את הכל. חייבת לציין שמהדברים הגדולים אני קונה רק עגלה כי מיטה ועריסה אקבל מגיסתי. ועוד שאלה: בעלי מאוד מעוניין שנרכוש איזה סידור למיטה שלא נצטרך לקום בחודש הראשון בשביל להאכיל את הצוציקית. יש משהו שמתחבר למיטה? או אולי כמו סלסלה שפעם היו רואים בסרטים שיכול להיות במיטה שלנו אבל יהיה סוג של חוצץ כדי לא לשכב עליה בטעות? אני מקווה שהסברתי את עצמי.
9 תגובות
עמוד 1
תחפשי בגוגל "מיטונת" ..
אנחנו כנראה גם נשכיר אחת כזו
יש מיטה שנצמדת למיטת ההורים. מאיזה איזור את? את בהחלט יכולה להתחיל לעשות סקר שוק. לרוב במוצרי תינוקות אין מבצעים על חבילות לידה, אולי רק בסוף השנה כדי להיפטר ממלאים.
אני קניתי בשילב שלהפתעתי לאחר סקר שוק כאשר השוותי בין אותם מוצרים הם יצאו סבירים וכל חודש יש להם מבצע אחר... אבל אני קניתי גם מיטה ושידה
שכרנו משם עריסה לחודשים הראשונים והיא נהדרת לא מתחברת למיטה אבל צמודה ונמוכה יוצר ממיטת תינוק כך שניתן להושיט יד ולהרים את הקטן ישר אלינו.
בנוסף אני מכירה שיש מיטות נצמדות אבל אז אין מעקה בין המיטה לאריסה ואני קצת חששתי מזה..
בהצלחה
תתחילי לעשות סקר שוק מה רע . לכי תשווי בין חנויות כי ישה המון מקומות והרבה חבילות לידה מה את צריכה בטןח מה לא חובה ויכולה לוותר מה תקבלי ומה תבקשי מתנה ואז אולי שווה לך ליצור חבילה משל עצמך.... מאיזה איזור את?
מוצצים!! והם גם עושים הנחות אז תבקשי.. :)
ותחפשי באינטרנט "מיטונת" זה מתחבר למיטה
לידה קלה וידיים מלאות..
תודה לכל המגיבות, כבר בדקתי את המיטונת באינטרנט ונדלקתי! בהחלט ארצה אחד כזה.
אני מבת ים אבל גם ארקה בא בחשבון כי אבא שלי גר בחיפה אז אקפוץ לשם בהזדמנות. שמעתי שיש שם את כל המותגים בזול.
כבר קשה להתאפק....
ממליצה בחום על ירכא רק שתדעי שהכניסה לשם על אחריותך בלבד - זה ממכר
גם אני שמעתי על ירכא. אני גם במשא גישושים לקראת קנייה של כל מה שקטנה צריכה. הבנתי שדווקא החודש שווה לקנות בגלל סוף שנה יש מלא מבצעים. וכן גם אני כבר לא יכולה לחקות
אוי עכשיו סוף שנה בטח יש מבצעים יותר שווים מאשר בכל חג!!!! על זה לא חשבתי!
לני אני כמוך, מתה כבר לחבק ולקווצ'ץ' ולנשק ולהסניף!