התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לדרור ולי יש מסיבת חנוכה היום אצל הבוסית שלי.
    עכשיו עדן מרגישה לא טוב ובעיקרון לחמתי אין בעיה לשמור עליה ועל אגם אבל השאלה היא אם כדי לנו ללכת למסיבה ולהשאיר אותה עם חמתי. אני יודעת וגם זוכרת שילדים שחולים רוצים את אמא ואבא. חשבתי לחכות עד שבע בערב ולראות האם היא מתאוששת קצת ולשאול אותה אפילו אם זה בסדר מצידה שנלך למסיבה. מה אתן אומרות?
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
7 תגובות
עמוד 1
  • מהכירותי עם החמה (קצת בקטנה כזה רק 30.5 שנה)
    נראה לי אין שום בעיה להשאיר את עדן איתה כמה שעות ולצאת להתאוורר.
    גם אתמול היא נשארה קצת עם סבא שלה ונראה לי עבר בסדר לא?
  • האמת...אם בריאל חולה, אין לי מצב רוח לכלום, רק להיות לידה 24 שעות...
    הייתי שולחת את בעלי למסיבה ונשארת בבית.

• לא יודעת. תלוי בקשר בין עדן לסבתה.
    אני מאמינה שלא תיעדרו להרבה זמן. אני חושבת שהייתי נוסעת.

• אני אישית לא הייתי הולכת פשוט כי אני לא הייתי נהנית והייתי חושבת עליה כל הזמן.

אבל זה מאוד אינדיבידואלי...

שתרגיש טוב
  • נכון שזה קשור בקשר בינהם
    וטוב להתאוורר אבל גם אני לא היתי מצליחה להנות וגם לא בעלי כשהיא חולה כמו שהיא חולה
  • כשהם חולים, לא מסוגלת לזוז מהם.
    פשוט לא אהנה כשהם בבית, סובלים ממחלה.
    אבל זה באמת מאוד אינדיבידואלי.
    החלמה מהירה!

• הקשר מעולה ולחמתי אין בעיה לבוא. השאלה היא אם עדן לא תבכה שהיא רוצה אותנו. למרות שזאת כבר שעה של שינה. אני יוצאת רק בשמונה בערב. מקודם היא ישבה קצת באמבטיה במים נעימים, אכלה חצי מעדן והלכה לישון במיטה שלה כדי שהשינה שלה תהיה חזקה. ( שינה זה בריאות). נראה לי שאני אחכה עד 7 בערב ואז אני אראה איך היא מרגישה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה