היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני מרגישה כאבים כאלה מוזרים בבטן התחתונה כמו של מחזור באופן קבוע כבר שעה.. פליז תגידו לי שזה לא צירים! הכאב קצת מתגבר עכשיו..אמאלה מפחדת!!! שמישהי תעזור ליייייי
8 תגובות
עמוד 1
קודם כל לחץ לא עוזר יכול להיות שלא שתית מספיק ?! שבי תנוחי תשתי מים מים ועוד מים ואם אפשר ממותק במקביל גם עדייף... ואם את רואה שמתגבר ואין שיפור ללכת להבדק לא משחקים בשבועות מתקדמים תעדכני
נשמע כמו צירים
טוב זה מוזר , הכאבים האלה נעלמו כמו שהם הגיעו... דובונית לב טוב אני שותה כל הזמן , לא נראה לי שזה מחוסר שתייה. נראה לי שאלך לרופאה בכל זאת , לא רוצה בעיות
את צריכה לשתות לפחות 2 ליטר תעקבי אחרי תנועות עובר ולשקט הנפשי רופאה זה טוב תעדכני ותרגישי טוב תנוחי ושמרי על עצמך
מעדכנת - הכאבים עברו , שתיתי , אכלתי ונרגעתי.. הקטנצ'יק בועט כרגיל. נראה לי שהיום לא אכלתי מספיק כי הייתי בלחץ לעשות מצגת מטופשת ללימודים..איזו אמא גרועה אני
זה טוב שאכלת ונרגעת קצת כי זה באמת מלחיץ.
שום דבר לא שווה את בריאותכם זה בטוח אבל אנחנו כל הזמן אחרי מרדף... כל פעם משהו אחר...
בכל מקרה לדעתי תיבדקי ותעשי מוניטור.
תרגישי טוב.
תודה JennyK , אם זה יחזור אני הולכת ישר למיון נשים.