היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה נעשה במכשור משוכלל יותר מהבדיקות אצל רופא הנשים? רואים בבירור? מבינים מה רואים?
13 תגובות
עמוד 1
יש אולטראסאונד שהוא יותר רגיש. תוי מה יש אצל הרופא שלך. וכן רואים בבירור. אם הרופא נחמד הוא גם יסביר מה רואים
ממה שקראתי עליו באינטרנט יש לו מכשור מתקדם אבל עדיין אני לא יודעת באיזו רמה אז חשבתי שמהניסיון שלכן תוכלו להגיד לי פלוס מינוס ומההמלצה שקיבלתי עליו הוא מסביר בדיוק מה רואים...
בדרכ יש מיכשור מתקדם אצל אלה שעושים סקירות לי הרופאת נשים היתה מומחית גם לסקירות אז הכל כמעט היה אצלה ומסבירים ומקבלים דיסק של הבייבי עם תמונות בהצלחה ותהני
אל תשכחי לעדכן שיהיה בהצלחה! תהני!
אני עד עכשיו זוכרת עד כמה הופתעתי בשקיפות של הריון ראשון. למה? כי רואים ממש תינוקי קטן! כבר לא ניקודה מרוחה, אלא תינוק ממש :-) אז סורי שהרסתי לך את ההפתעה, אבל זה בדיקה ממש מרגשת שבה רואים כבר ממש טוב את התינוק אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
רואים ממש טוב כבר את הכל , הרופא של תפס את איתמר בפרופיל והאמת אותו פרופיל יש לו גם עכשיו בגיל ארבע :) יש כאלה שיש להם גם 3D ואפילו 4D שזה בתנועה אבל בשבוע כזה זה ממש לא חשוב בעיניי
כן. זה במיכשור הרבה יותר מתקדם מאצל רופא הנשים (לא יודעת איך אצלך אבל אצלי זה ממש ענתיקה).. בשקיפות את רואה ממש איש קטן וזה מאד מרגש כי זו הפעם הראשונה שבעצם את פוגשת את העובר שלך ולא איזו נקודה מהבהבת. הרופא הראה אצלי ידיים, אצבעות, רגליים, השמיע את הדופק, הוא הראה לי בדו מימד ובתלת מימד. היה ממש מרגש
תודה חברותיי!! תחזיקו אצבעות..
ממש רואים עובר
בהצלחה! אגב, אני לא קיבלתי דיסק וגם לא אמרו לי את המין בשקיפות. בדיקה מרגשת מאוד!
באיזה שבוע עשית את השקיפות? בכוונה עשיתי אותה בשבוע הזה כדי שהוא גם יצליח לראות את מין העובר
שבוע 12+3 נראה לי שיש רופאים שפשוט לא אומרים במעמד השקיפות..