היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לשאול אם למישהי יצא להשתמש באוטרוגסטן? הרופא נתן לי אותן אפילו שיש לי מחזור סדיר וביוץ טבעי מצויין...
האם ניתן לקבל מחזור בזמן התמיכה בנרות הללו? קראתי שיש צורך לעשות בדיקת הריון כעבור שבועיים ואם היא חיובית צריך להמשיך לקחת את הנרות עד שבוע 10 בערך, כדי שלא תהיה נפילה קיצונית של ההורמון...
הבעיה היא שאני לא רוצה לעשות בדיקת הריון כי נמאס לי להתאכזב... וגם אני מבינה שרוב הסיכויים שאני לא מקבלת בגלל נטילת התמיכה...
מה אתן מציעות לי לעשות? האם להמשיך לקחת את הכדורים? להפסיק ולהמתין למכשפה? (כרגע יש לי איחור של שלושה ימים, מחזור סדיר בד"כ, מנסים כבר שמונה חודשים...)
5 תגובות
עמוד 1
תעשי בדיקה זה אחד ודבר שני זה נרות תמיכה אם אין הריון מה הטעם להמשיך במתן פרוגסטרון? מיותר לחלוטין חוץ מזה שאת כן אמורה לקבל מחזור בזמן הלקיחה הוא יכול מעט לאחר אבל לא מעבר לזה בהצלחה!
היי חמודה, אוטרוגסטן אמור לסייע לפעולה של הפרוגסטרון ולתמוך ברירית הרחם במקרה ויש הפריה. אני לא קבלתי כשלקחתי , רק כמה ימים אחרי שהפסקתי איתם.. אין ברירה אלא לעשות בדיקה, אל תפסיקי בלי לבדוק.. לכי תדעי, לפעמים יש הפתעות...
תודה בנות הד"ר בפורום פוריות ענתה לי שבאמת לא מומלץ להפסיק לפני תוצאות בדיקת הריון... וכמו שחשבתי המשכפה כנראה אכן לא מגיעה בגלל השימוש בתמיכה..
אין ברירה, נעשה בדיקה... נדמה לי שהתרגלתי להתאכזב
הכי מתבקש לכתוב לך: יהיה טוב!!!!!!! וחוצמזה- אל תספידי עדיין!!
הבדיקה יצאה שלילית, כמה צפוי עכשיו רק נשאר לחכות ל