הפרשות לאחר ההזרעה, באותו היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    בשלוש מתוך 4 ההזרעות שעברתי עד כה, היו לי הפרשות במהלך השעות הראשונות לאחר ההזרעה, כאלו שממש עוברות את התחתונים ומכתימות טיפה אפילו את המכנסיים, לא צמיגיות כל כך, יותר לכיוון המיימי. אני כל הזמן חוששת שזה בעצם הזרע, שאולי לא הגיע באמת לרחם, ושעכשיו הוא יוצא... זה קרה למישהי מכן? יש לכן מושג מה ההפרשות האלו?
    בברכת כניסה מהירה להריון בריא!
4 תגובות
עמוד 1
  • זה יכול להיות הביוץ
    ולגבי בריחת הזרע זה נורמלי וטבעי אל דאגה הוא מוחדר ישירות לרחם הוא לא בורח לשום מקום מספיק זרעון אחד לעשות את העבודה בהצלחה
  • תקבעי בדיקה אצל הרופא אם ההפרשות ממשיכות גם מחר.... אם ממשיך אז יתכן פטריה
    אם רק היום היה מעט אז יתכן הפרשות שלפני ביוץ או זרע אבל לא חושבת שהזרע נשפך אחרי ששמים ברחם...
  • ממי זה קורה לי גם אחרי הזרעה, זה הנוזל של הזרע, מה שצריך להכנס נכנס, אל דאגה

• ורד, זה לא הביוץ, כיוון שהבוקר חום השחר לא עלה אצלי (ההזרעה האחרונה היתה אתמול), וזה גם לא הפרשות חלמוניות כמו בזמן ביוץ. לולי - זה גם בטוח לא פטריה, כי אלו הפרשות שקורות רק לכמה שעות מיד אחרי ההזרעה, וזהו. אני באמת מאמינה שזה נוזל הזרע שהעודף שלו יוצא מהרחם, רק מקווה שהוא אכן הגיע לרחם מלכתחילה, ושנשאר שם מספיק כדי להפרות את הביצית....:|
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה