שבוע הבא יש לי שאיבה ראשונה, רציתי לדעת - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם יש לכן המלצות או הצעות טובות לגבי מה כדאי להביא איתי, מה לקחת, כל דבר! אשמח לשמוע מניסיונכן.. רוב תודות
12 תגובות
עמוד 1
גרביים חמות. ממש קר... ולהשאיר תכשיטים בבית . בהצלחה
הבאתי איתי עוד זוג תחתונים, פדים, מגבונים, גרביים, דאודורנט, נעלי בית ובגדים נוחים ללבוש.
אני לא לקחתי כלום !!! לא היה לי דימום .... וגם כשהיה לי קר כיסו אותי במלא שמיכות ... בהצלחה
כפכפים
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
לא לקחתי משהו מיוחד רק כפכפים וגרביים חמות . לפני השאיבה את עוברת לחלוק עם כל התחת בחוץ בחדר עצמו שבו עוברים את השאיבה קר אז האחות שמה עליי סדין חםםםםםם וזה היה כל כך כיף ,אחד הרגעים המפנקים בעיניי .
רוב תודות! מקווה שיעבור בקלות ועם תוצאות טובות! שבוע טוב לכולן!
עשית כבר?
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
yes!! היה ממש ממש בסדר, שאבו לי 14, הופרו 8 ומחר יש לי החזרה ראשונה! העצות שלכן עזרו לי מאוד, הכל עבר חלק וממש פחות מלחיץ ממה שחשבתי לפני הכל! תודה
ברוך השם איזה כיף שיהיה לך בהצלחה ובעזרת השם הריון כבר החודש!!!!