סקר : נעלי טרום הליכה או גרבים/יחפים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, בוקר טוב
8 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי בנמרוד נעלי טרום הליכה ונועה לא הצליחה ללכת בהם כי הם לא היו קשיחים מספיק וחוץ מסוליה הכל בד רך. בקיצור הם היו טובים רק בשביל לשבת בעגלה ותו לו.

אני החלטתי לנסות לתת לה עוד קצת ללכת בגרביים ולקנות נעלי צעד ראשון כמו שצריך למרות שהיא עוד לא אולכת אבל גם כמו אליה הולכת מסביב כשהיא מחזיקה משהו.
  • טרום הליכה מיותר לחלוטין!!!!!

אני הייתי בנמרוד לפני חודש וחצי ורציתי לקנות נעלי טרום הליכה של אלפנטן (שעולות 100 ש"ח.....) ושני המוכרים בעצמם אמרו לי חבל על הכסף!!!!!!!
    חכי עד שהיא תתחיל ללכת ותקני צעד ראשון... ככה הם אמרו לי, המוכרים שם!

אני שמה לאופק גרביים עבוד עם מונע החלקה וככה גם חם ברגליים וגם רך וגמיש מאוד וגם לא מחליקים

אין על גרביים הכי טבעי
  • מיותר . תני לו ללכת עם הגרביים .
    גם שכבר יילך עצמאית רצוי לתת לו חודש ככה כמו שהוא לאזן את עצמו , ללמוד את הקרקע וכד' .
    אז כשיגיע הזמן - נעלי צעד ראשון וזהו

• אני באותה בעיה בעצמי.
    אמילי כל הזמן מורידה את הגרביים, או שהן פשוט זזות מהמקום ואז המדבקות חמניעת החלקה כבר לא במקום הנכון של הרגל והיא מתחלה להחליק.

היא כבר בת שנה וחודשיים ולא קרובה אפילו להליכה עצמאית, היא מפחדת...
    אז נשברתי ובדיוק אתמול הזמנתי לה שושוז באינטרנט.

נקווה שיהיה יותר טוב.
    ואם לא, אז לפחות חמים ונעים...

• אני מאוד ממליצה על שושוז, הנעליים שלהם, לפחות אלה בעלות הסוליה הרכה
    לא נחשבות לנעלי צעד ראשון אלא יותר נעלי טרום הליכה
    ובניגוד לגרב בגלל שהסוליה היא מעור אז האחיזה בריצפה יותר טובה
    אבל זו עדיין לא נעל ככה שהרעיון ללכת יחף לא נפגע פה כל כך
    הן כן נותנות תחושת בטחון ואשליית נעל לתינוק אבל הן לא נעליים באמת.
    אגב, אם את מבינה במסחר ב-ebay אפשר למצוא הרבה נעליים מקסימות
    דמויות שושוז במחירים מצחיקים. כל מה שצריך זה רק למדוד טוב את כף הרגל
    ולפי זה להזמין
  • הכי טוב ומומלץ יחפים או כמובן גרביים נגד החלקה, אני קניתי טרום הליכה רק כשהגברת דרשה לרדת מהעגלה בקניון או ברחוב ולהסתובב ברגל ואז אין ברירה.
  • גרביים נגד החלקה

• דגוקט קניתי לבן נעלי טרום הליכה
    הוא ממש מבסוט איתם הולך איתם
    נותן לי יד בהחיכה והוא לא הולך עצמאי פוחד :-/
    גרביים הוא מוריד באופן קבוע ומשחק איתם
    אז התייעשתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה