חוצפה של אנשים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט לא מבינה איפה אנשים חונכו!

אתמול אירחנו זוג חברים, שהייתה זו פעם ראשונה שהם רואים את הקטנה.

אז לא מספיק שזו פעם ראשונה, ולא מספיק שהגעתם בחג
    ובנוסף קיבלתם שולחן אירוח מלא כל טוב

הם פשוט באו בידיים ריקות!!!!!

הייתי לגמרי בהלם, בחיים לא נכנסתי לבית שיש בו ילד לל מתנה ובטח ובטח שלא בחג.

כאילו, איפה הראש שלהם?!

זה לא שציפיתי לאיזו מתנה בומבוסטית, אבל משהו סימבולי ביותר, אפילו קופסת שוקולדים למרחים או משהו...

תמיד כשאנחנו מגיעים אליהם, תמיד תמיד תמיד מביאים משהו.

בעוד 3 שבועות לבעל של הזוג הזה יש יומולדת, ובכל שנה היינו מביאים מתנה, הפעם בעלי אמר שנבוא ורק נגיד מזל טוב.

עכשיו מתלבטת מה לעשות?
    מצ אחד ממש כועסת על התנהגות שלהם
    מצד שני לא רוצה לצאת פראיירית!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • אני כל כך מזדהה איתך, וכן לשאלתך זאת חוצפה שאנשים באים בידיים ריקות !
    זה לא קשור ליכולת כלכלית גם משהו קטן וסימלי שמראה שאכפת וחשבת!!!
    לצערי אני נתקלת בזה כל הזמן ביחוד עם עם גיסתי ועם איזה זוג "חברים". זה אנשים שמגיעים לחגים , ביקור יולדת ,לימי ההולדת של הילדים שלי, נהנים מאירוח כיד המלך ולא טורחים להביא לילד היומהולדת מתנה
  • החינוך של האנשים בימינו מדרדר...
  • ממש חוצפה, וגם בעיני ממש פוגע

ההצעה שלי, תלכו ליומולדת, אבל כמובן תבואו בידיים ריקות. אין סיבה שתביאי מתנה אחרי שהם לא הביאו ועוד גם כל שנה שאתם כן נותנים והם לא!!!

חוצפה
  • עד מעבר לזה, לפני שנתיים לאישה היה יומולדת והיא לא חגגה אז בפעם הבאה שראיתי אותה הבאתי לה מתנה יפה בשווי 100 שח

וכשלי היה יומולדת, ולא חגגתי עם חברים, היא לא טרחה להביא לי כולם
  • אז זה רק מאושש את העובדה שאין שום סיבה שתצאו מגדרכם בשבילם,
    כשהם לא מוכנים לעשות את אותו הדבר בשבילכם...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה