תעזרו לי להבין בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן

עברתי בשבוע שעבר צילום רחם וזהו חודש שלא עושים בו טיפול

אבל אומרים שיש סיכוי גבוה לכניסה להיריון אחרי צילום רחם .

לפי מחשבוני הביוץ אני אמורה לבייץ ביומיים שעברו אבל עשיתי

בדיקות לזהות ביוץ ומופיע שאין ביוץ

אני לא מבינה למה ...

מיקמיק
3 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים הביוץ משתנה . רוב הזמן הוא סביב היום ה14 .
    אצלי לדוגמא חודש אחד הוא יכול להיות עוד לפני שאני טובלת וחודש אחרי ביום הטבילה ולפעמים אני גם מרגישה את הביוץ כמעט שבוע אחרי הטבילה .
    לדעתי תמשיכי לעשות עם הערכה לזיהוי הביוץ עד שיראה לך שאת מבייצת ( אני אישית לא כול כך מאמינה להן אני מאמינה יותר בבדיקת דם ואולטראסאונד או בחום השחר ).
    בהצלחה
  • אז זהו... שאני כן מאמינה בבדיקות ביוץ, רק לפעמים יש ביוץ מוקדם ולפעמים מאוחר, תבדקי כל יום וכמובן תעשי במקביל אולטרסאונד ובדיקת דם.
  • בדיקות ביוץ אצלי לא ממש עובדות, לכן אני לא מאמינה בהן...
    אני מבייצת ביום ה-20 בערך, ממש מאוחר יחסית, יכול להיות שאצלך החודש היה ביוץ מאוחר/מוקדם, או בכלל לא - גם זה קורה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה