בנות מיתייעצת לא יודעת מה להחליט!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה יום שני הייתי אצל הרופא זקיק 13 מ״מ
    היום יום שישי הייתי שוב אצל הרופא זקיק 17 מ״מ
    אני מזכירה לא לקחתי הורמונים בכלל החודש טיבעי..
    רירית מעולה 7.7 ממ
    הרופא נתן לי 2 אופציות-
    1. זה לעשות יום שני הזרעה על בסיס טיבעי יום ראשון בערב אוביטרל ואז שני בערב הזרעה..
    2. או להמשיך לעבוד בבית בלי הזרעה ואז חודש הבא הזרעה בשילוב עם זריקות

מה אתן אומרות?
    יש אמונה בהזרעות הטיבעיות האלו?
    לתת לזה צאנס?
    אני מזכירה לכם שאני עושה בפרטי ההזרעות עולות לי 750₪ ..
    מתלבטת ממש עם לעשות החודש או להמשיך לעבוד בבית ובחודש הבא לעשות הזרעה..

תעזרו לי ממש מתלבטת!!!
17 תגובות
עמוד 1
  • אני עם הרגשה טובה שתצליחי הפעם בצורה הטבעית...
    תתני לעצמך את הזמן הזה חודש אחד, הכי הרבה תצליחו!
    מאחלת הריון תקין ובידיים מלאות מכל הלב

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• תלכו על טיבעי וחודש הבא זריקות והזרעה...
  • היי בנות
    סליחה שאני מתערבת אבל אני צופה בכן מהצד בשנה האחרונה ואני חושבת שאני די מכירה את המקרים...
    תמיד יש אמונה שאם ננסה עוד חודש אולי זה יצליח...
    בתכלס אני שואלת את עצמי אם שווה לעבור עוד חודש שלם של המתנה וייסורים ואינספור סימני שאלה כדי להתחיל לטפל...
    אני דווקא לא רואה שום פסול בלהתחיל בהזרעה עוד החודש.
    אחרי הכל אוראל את מנסה לא מעט זמן ואני בטוחה שהכי חשוב לך לקבל כבר את האוצר כמה שיותר מהר.
    אם את שואלת אותי לא הייתי דוחה, את לאחר חודשים ארוכים של המתנה וציפייה מתישה ולפי דעתי חבל למרוח את זה חודש נוסף...

מאחלת לך המון בהצלחה ומחזיקה אצבעות!

• פנינוש - תודה יקירתי ..
  • ההבדל בין הזרעה טבעית לעם הורמונים זה סה״כ בכמות הזקיקים המתפתחים
    אז אם יש זקיק למה לא לנסות הזרעה?
    זו דעתי בכל אופן
    בהצלחה!!
  • בקשר להזרעה - הבנתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים יותר באם מדובר על תנועתיות בעייתית של הזרע,
    כי ברגע שהוא מוחדר ישירות לרחם, במקרה של הזרעה, ההתערבות הזאת פותרת בעצם את הבעייתיות של התנועה.

גם לנו יש בעיה דומה, של תנועתיות נמוכה הבנתי שזה לא קיצוני, 30%, אבל עדיין בעייתי, מה אצלכם?

ולגבי הסכומים שאת מוציאה - תבררי אני יודעת שיש החזרים דרך הקופה, חבל כי זה באמת לא זול...
    אני דרך לאומית ומגיעה לפרופסור פרטי (חודש הבא מתחילים הזרעות), מקבלת החזר מהקופה...

בהצלחה מתוקה!
  • עשיתי חודש קודם על בסיס טבעי ( והיתה הפריה) וגם החודש על בסיס טבעי ועדיין מחכה. אני עשיתי אפילו בלי אוביטרל. אני מאמינה שכדאי לך לנסות - הסיכוי טוב, וממליצה לך לא לקיים יחסים יום - יומיים לפני, ראיתי לפי תוצאות הזרע אצלנו שזה ממש משפר אותו.
  • מצטרפת למה שפנינה אמרה לך , תלכי עם הלב , גם אצלי לפני הזרעה ראשונה לאחר איקאקלומין הייתה אופציה או לעבוד בבית או לעבור הזרעה.

/]
  • אוראלי תעשי מה שהבטן שלך אומרת לך, רק את יודעת מה נכון לך. לגבי הזרעות, לדעתי, אין דבר כזה בזבוז זמן, זה מקצר את התהליך עבור הזרע ומקבעים את הביוץ עם האוביטרל כך שזה מגביר את הסיכוי, זה שיש כאלה שעבורן זה לא הצליח...זה כבר דברים שלא תלויים בנו...שיהיה בהצלחה עם מה שתחליטי מותק

• בנות אהובות תודה על התגובות!!!!
  • יקירה שלי, אני מאחלת לך ולבעלך מכל הלב שהחודש תזכו לנס חנוכה ותזכו להריון תקין ובידיים מלאות (זה העיקר) בהצלחה!

נ.ב. רק את יודעת בלב מה הכי נכון לך!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• יופי מאמי אני שמחה שהחלטתם ושיהיה הכי הרבה הצלחה שבעולם!!!! אמן ויהיה נס חנוכה

• יופי מאמי שהחלטת בסוף , מאחלת לך המון הצלחההההההההההההההה
  • בהצלחה ענקית

• אם עברת צילום רחם לא מזמן, נראה לי שעדיף שתנסי טבעי חודשיים, כי שמעתי שלפעמים יד הדבקויות שנפתחות בבדיקה ואז אחרי זה נקלטים מהר.
    בהצלחה!
  • מלכי - נכון גם אני שמעתי סיפורים כאלו
    אבל כשיש בעיית זרע הסיכויים להיקלט באופן טיבעי יורדים ....
    ולכן אנחנו עושים הזרעות ..

• בהצלחה

רבקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה