שבת שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול שמחתי שאבו ביצית שהתפצלה ל-3 היום הרופא התקשר לא אופטימי במיוחד שלא היתה הפרייה! הביציות כנראה לא באיכות טובה אבל אם יהיה שינוי יודיע לי מחר. מישהי שמעה על מקרה כזה שלא היה הפרייה אחרי 24 שעות ואחרי 24 ש' נוספות ייתכן הפרייה?........ לא רוצה לצאת היום ולא לראות אף1 רק לבכות ולבכות כל הזריקות השאיבה התהליך ובלי החזרה כואב מאוד
    סליחה בנות שבת שלום ובשורות טובות לכולנו

shoshi
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    קודם כל אני מצטערת לשמוע את הבשורות שנתבשרת בהם...
    אני יכולה לספר לך משהו שקרה לי שאולי מעט יעודד אותך - בשאיבה האחרונה שלי, שאבו 7 ביציות , לאחר כמה ימים נתבשרתי שהצליחו להפרות רק 2....קצת התבעסתי כי רציתי שיהיו יותר....כשהגעתי להחזרה....אמרו לי שאחרי יום פתאום אלה שחשבו שלא הצליחו להפרות, הצליחו להפרות עוד 3....וזאת אכן הייתה הפתעה נעימה!!!
    אז אני מאחלת לך שיקרה נס חנוכה ושתתבשרי בבשורות טובות בהקדם!!!
  • אין החזרה...הביציות לא באיכות טובה אין הפרייה..
    עצוב וכואב לי הבטן
    שבוע מקסים בנות

shoshi
  • לפעמים גם זה קורה
  • רוצה להחליף רופא...כל הזמן הוא נותן לי הרגשה שהשעון הביולוגי שלי מסתיים .
    הגיל הגיל נמאס לי אני יודעת שאני בת 42 ויש לי 2 ילדים ללא טיפולים אז מה??? רוצה עוד
    וזו זכותי נכון? איך עוברים רופא לוקחים תיק /אומרים לרופא מה עושים?
    תודה מראש

shoshi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה