בנוגע לכל הסקרים "הבתוליים" שיש פה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צפיתי היום בתוכנית שבה דיברו על יחסי מין בארה"ב.

כ- 90% מבני הנוער בגילאים 14-19 מקיימים יחסי מין

מעל ל- 70% מהם חושבים שמין אוראלי אינו נחשב למין מלא.

מסתבר שכיום הילדים עושים ממש מסיבות רגילות וזה הכי טבעי להם לעשות מין אוראלי מול כולם.

דיברו שם גם על בנות 13 ו-14 שעושות את זה מלחץ חברתי של החברות שלהן
    אותן "חברות" משכנעות כל פעם בנות חדשות להצטרף ל"הילולה" תמורת כך שהן מקבלות כסף ומתנות מהבנים.

שלא לדבר על מסיבות "קשת" ו- "רכבות" שנערכות כל הזמן.

בעקבות כל זה וכן, בהמשך לסקר "הבתולין":

[
12 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש מזדעזעת מהמחשבה. פשוט מחריד שילדים בגיל כ"כ צעיר עושים דברים כאלה בא לי להקיא

[ האם אתן מתכננות לדבר עם הבנות שלכן על מין?

אני כן ידבר איתה על הכל הכי פתוח שאפשר. ככה אמא שלי הייתה איתי וככה אהיה עם הבת שלי לדעתי זה הכי טוב להיות גלויים ופתוחים.

אם כן, באיזה גיל?

לגבי הגיל כרגע לא יודעת אבל בסביבות גיל 12 נראה לי , כדי שלא תחשוב על זה אפילו!!!!!!!!!!!!!!!
  • למה עם הבנות? לי יש בן ובהחלט כשזה יהיה רלוונטי אדבר איתו

• אני יענה לגבי הבן כי אין בת אבל זה עדיין רלוונטי לא?

אז כשהוא ישאל לגבי מין אני יספר לו בהתאם לגיל ולרמה שתיהיה
    לו כשיתחילו לו השאלות. שזה מתחיל בעצם מהבדלי המינים בגיל שלוש.
    כמובן שהדיבורים בגיל שלוש יהיו ברמה ועם הידע שהוא צריך בגיל שלוש ולא מעבר.
    וככה זה יתקדם עם השנים...

אמא שלי לא יכלה להגיד לי שום דבר כדי למנוע ממני לעשות סקס. היא גם לא ידעה
    מה אני עושה שם מגיל 14.
    היצר כבר היה קיים. היצר היה מפותח. אז למה שאני אלך נגד או יגידו לי ללכת נגד?
    זה כמו רעב לאוכל. והאימרה שיש לי את כל החיים לפני כבר לא תקפה לי מגיל חמש לצערי.
    שם נגמר כל "תמימות" .

להביא לילד אמצעי מניעה? שיקנה לעצמו לבד מתי שיצטרך.
    כסף לזה אני יוכל להביא לו.
    אני חושבת שאני אהיה מהאמהות האלה ששומעות מהילדים "אמא!! איכס
    תפסיקו לדבר על זה איתי" וכו ... אבל מי ילמד אותו איך למנוע קריעת קונדומים
    אם לא אני? חחחח

דעתי על המצב בארהב הזה: זה או בעיה במין מהבית או בחוסר
    בטחון ועמוד שדרה שההורים לא הביאו.
    ואו ובנוסף גם כמה חוסר הסברה נגישה וחופרת יש להם.
    לי למשל אף פעם לא היה סקס לא מוגן, וזה כי בכל חור ובכל
    עיתון נוער ובכל הבתי ספר חפרו על זה והעלו מודעות
    אז הם צריכים מודעות חופרת על אזהרה מסרסורים
    מישהו מקלקל אותן ואו מכניס אותן לגורם סיכון לזה וזה עצוב.

לגבי סקס בגיל צעיר. אם זה נעשה מרצון אין לי בעיה עם זה.
    העיקר זה שיהיו אחראים שזה ישאר רק סקס ולהנאה ולא לרבייה
  • טוב אמא שלי אף פעם לא דיברה איתי על הנושא בפתיחות רבה כלכך .. אולי רק על המחזור נטו .אז אני לא יודעת בכלל איך אני אפתח את הנושא הזה בבוא העת כי אין לי דוגמא .
    מה שכן זה שאני כן אדבר על - בטוח .

אני חושבת לקראת גיל 14-15 (שיחת המחזור תיהיה כבר אחרינו).
    אני אספר לה שכדאי לה לחכות ל-אחד (כמו שאני חשבתי בזמנו בגיל 21) ושזה יהיה מיוחד בתקווה שהיא באמת תחכה .... ואספר לה שגם אני בעצמי חיכיתי - שתיקח דוגמא .
    בכלל - אקח דןגמא מההורים שלי שממש חפרו לי שקודם כל - לימודים! אחכ חברים .
    זה גם מה שמנע ממני בכלל לחשןב על בנים או יציאות (וגם כי הייתי מממששש מכוערת)

מאד מקווה שלא תבקש ממני לשמוע על אמצעי מניעה לפני גיל 18-19 (30-גם סבבה)

מפחדת מאד מהקטע הזה בעתיד . בכלל בחורים עיניינים יציאות .
    לא יודעת איך הוריי האובר פרוטקטד נתנו לי לצאת עם מיני ופושאפ
    טוב אולי כי הייתי כבר בת 22-23 ומעלה וסמכו עליי
    כי אני למשל לא אתן לה לצאת ככה (אמא שלי אומרת - נחיה ונראה ... גם אנחנו חשבנו כך)

• יש לי בן ומגיל 10 תהיה לו חבילת קונדומים במגירה לכל מקרה
  • האם אתן מתכננות לדבר עם הבנות שלכן על מין?
    בחלט מתכננת לדבר עם כל הילדים ולא רק הבנות

אם כן, באיזה גיל?
    לקראת גיל 12-13.

מה ההורים שלכן יכלו להגיד לכן בנושא מיניות שהיה מונע מכן להתחיל לקיים יחסים בגיל מוקדם?
    הפעם הראשונה שלי היתה בגיל 18.5 וזה לא מוקדם לפי דעתי. אבל אצלנו בבית הנושא היה פתוח ובוא נגדיר את זה ככה "ידעתי מה הולך לאן ואיזה תנוחות והכל".

האם תתנו לילדים שלכם אמצעי מניעה?
    ברור!!!!!

באופן כללי- מה דעתכן על הנושא?
    לפי דעתי היום מתחילים לקיים יחסי מין יותר מדיי מוקדם, אולי אני חננה אבל הגיל הכי טוב זה סיום התיכון לקראת הגיוס. או אפילו קצת יותר מאוחר.
  • האם אתן מתכננות לדבר עם הבנות שלכן על מין?
    כן ברור!!

אם כן, באיזה גיל?
    ניראלי שבגיל 14-15

מה ההורים שלכן יכלו להגיד לכן בנושא מיניות שהיה מונע מכן להתחיל לקיים יחסים בגיל מוקדם?
    הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 24 כמעט.. אמא שלי לא דיברה איתי על זה מכיוון שהיא הייתה בטוחה שאני יתחתן בתולה, קיבלנו חינוך מהבית שהבעל צריך להיות ראשון וזה גם מה שאני חשבתי שככה יהיה.. ברגע שנודע להורים שלי ששכבתי בפעם הראשונה הם קיבלו את זה מאוד קשה ואחרי כמה ימים עבר להם.

האם תתנו לילדים שלכם אמצעי מניעה?
    מקווה מאוד שלא נגיע לזה, אבל אם היא תתחיל לחשוב על זה אז ברור!
    באופן כללי- מה דעתכן על הנושא?
    אני ממש מפחדת מלחץ חברתי מהשפעה.
    אני כמובן יסביר לבתי שלא מקיימים יחסי מין סתם ככה אלא עושים את זה מאהבה ועם חבר רציני.

• אז ככה:
    כתבתי בנות- כי למי שיש בן, היא צריכה לדאוג רק לבולבול אחד, לעומת זאת עם הבנות זה כבר עניין אחר לחלוטין.
    ובדרך כלל אצל הבנים לא ירדו עליו או יגידו שהוא קל להשגה וכו'... מה שקורה דווקא אצל הבנות.

לגבי הבנות שכתבו שידברו בגיל 14\ 15- לפי מה שהולך היום אצל הנוער, בגיל הזה הם כבר מזמן יודעים הכל ופעילים מינית.

טלי- כתבת: "עושים את זה רק כשמאוהבים ובטוחים במיליון אחוז"- אז זהו, שבגיל ההתבגרות, רק ההורמונים עובדים ולצערי ככה זה אצל הרוב, ורק אחכ מגיע השכל.
    בגיל הזה יש המון בנים ובנות ש"מתאהבים" כל שבועיים במישהי\מישהו אחר. והם רוצים להיות מקובלים ולא חננות, ורוצים להראות שהם אוהבים עי פעילות מינית.
    כלומר, שיקול הדעת של טינאג'ייר הוא פגום לחלוטין.
  • במקרה שלי זה יהיה בן..

אני מניחה שנדבר איתו על יחסי מין באזור גיל 15-16

אומנם הפעם הראשונה שלי לא הייתה כזאת מוקדמת (18.5) אבל זה לא בגלל שהוריי דיברו והדריכו על הנושא מה שאני חושבת שחבל..

ברגע שיגיע הרגע ברור שניתן לו אמצעי הגנה שלא יהיו הפתעות מיותרות בהחלט
  • מיצוש
  • ...
  • האם אתן מתכננות לדבר עם הבנות שלכן על מין? בהחלט
    אם כן, באיזה גיל? אני חושבת שבסביבות גיל 12
    מה ההורים שלכן יכלו להגיד לכן בנושא מיניות שהיה מונע מכן להתחיל לקיים יחסים בגיל מוקדם? אני לא באמת חושבת שיש משהו שיכול למנוע את קיום היחסים, כמובן שככל שמדברים ומסבירים על הנושא זה יכול לחלחל יותר, אבל אני חושבת שדיי חשוב להבהיר כמה חשוב להשתמש באמצעי מניעה
    האם תתנו לילדים שלכם אמצעי מניעה? כן,
    מה דעתכם על הנושא? - היתה לי לפני כמה ימים שיחה עם אחותי על אחיינית שלי, בת 17וחצי התחילה לקחת גלולות פליים שמתאימות לבנות צעירות, שתינו הסכמנו שהכי חשוב זה שהיא שומרת על עצמה, במקרה שלה מדובר על קשר של 3 שנים ואחותי הקפידה לדבר איתה על הנושא הרבה פעמים

אתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה