היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי יש לי כאבים בבטן התחתונה כבר כ 3 ימים מין התכווצות כזאת שנרגעת אחרי כמה זמן. יש לי פיפי כל הזמן!!! אני כבר לא ישנה בלילה טוב בגלל שהכאבים האלה באים לי בעיקר בלילה. אני שבוע 39+3 אני יודעת שזה חלק מההכנה של הרחם ללידה אבל אני מתחילה ממש לפחד!!! אשמח לעצה ממישהי זאת לידה ראשונה ואין לי מושג מה אמורים להרגיש...
5 תגובות
עמוד 1
הגיוני שיהיה לך פיפי כל הזמן הכל דחוס שם
טוב את בשבוע שצירים כאלה כבר יכולים להיות צירים אמיתיים .. תעקבי ותתזמני אם הם לא עוצרים ... ככה זה לקראת הסוף - לא ברור כלכך מה קורה . אם יש לך כאבים בלתי נסבלים או כאבים ברום הבטן - לכי להיבדק
אני אומרת לכי לבדוק אצל רופא. זה מה שהיתי עושה רק כדי להיות בטוחה.
מאמי כנראה שזו התחלה אולי לאמת כדאי להבדק
זו התחלה הסוד זה לתזמן בעקרון צירים אמיתיים כואבים ואין ספר לגביהן אבל הגוף מכין את עצמו, וזה מצויין אין לך ממה לחשוש פשוט תעקבי אחר הצירים ואחרי תנועות