היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך הבגדים שלהם? איך המידות? הבגדים שלהם יחסית קטנים? גדולים? למשל הבגדים של קרטרס של 3 חודשים בול עליו אני צריכה בגדים חמים ונוחים לחורף..
אני אוהבת את הבגדים של פוקס. של קארטרס יותר, אבל לצערי אין לי חנות שלהם באזור.
המידות של קארטרס באמת פצצה, של פוקס פחות. אני לא יודעת להגיד לך בדיוק איזו מידה את צריכה לקנות, פשוט אמילי מאוד גדולה לגילה 555 והיא כבר לובשת מידה 2 .
אבל לא הייתי קונה לליהוא פחות מ 3-6
פתחו חנות ברמת השרון
עם כל האהבה שלי לקארטרס, אני לא אסע עד ממודיעין עד רמת השרון
גם בh&m יש דברים מהממים
יש, אבל אין מבחר...
אני קניתי ביום חמישי בגולף בייבי בגדים מהממים!!!! יוצא השני ב-50% הנחה... קניתי 2 חליפות ממש יפות חמות ליציאה ב-120 שקל ועוד כמה אוברולים לבית ומעיל מעלףףףףף... שווה כל שקל. קבלתי ממש המון מחמאות בשבת. חם לה, היא יפה, נוח לה, אני נהנית
יש גם פריט לבוש שני ב 20₪ בשילב
.בפקס כמו שאמרו.. וגם אייץ אנד אם יש דברים מהממים...
באיזה קניון תהיי מחר, ומתי? גם אני אהיה בקניון אני לוקחת את אופק לג'ימבורי.... נחמד אם ניפגש...
היי אורטל! אני הולכת לרמת אביב ובערב.. ובלי ליהוא הפעם בןאי נקבע לפעם אחרת
פוקס
יש מבצעים עכשיו בכל הרשתות לליאם אני קונה ב- שילב/ פוקס/ H&o ( קרטרס) לרז- פוקס/ קיווי/ גולף בייבי ולפעמים גם בH&o קניתי לרז מעיל מעלף מגולף, וגם ג׳קטים מהממים ליציאה. לפי מה שזכור לי קרטרס קצת גדולים יחסית למידה
טוב, עשיתן לי חשק ויסורי מצפון... לא קניתי לניקול שום בגד עדיין. כל הבגדים שלה הם מנתנאל פלוס קצת בגדים שקיבלנו מתנות מחברים כשהיא נולדה. אין לה כלווווום וורוד לחורף אבל כלום כלום כלום... מצד אחד אני לא רוצה לקנות כי הרי יש בגדים ולא חסר אבל עדיין.... מה, לא מגיעה לה משהו וורוד וחדש?! נראה לי השבוע אפנק אותה במשהו וורוד במיוחד :-) אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
אני לא יודעת אם יש קרטרס ברמת אביב יש בקניון איילון בטוח! אבל הפוקס של קניון איילון עלוב ממש הכי לא שווה להיכנס
בכייף... אפשר לקבוע ולככת לשבעת הכוכבים ממש נחמד שם... אני הייתי בבוקר