היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי זוכרת, פעם סיפרתי שאני באה ממשפחה לא חמה במיוחד, ז'א שאבא שלי לא היה חם במיוחד, בלשון המעטה... הוא היה מכה אותי, את אמא שלי, משפיל, מקלל וכו'. כשהוא נפטר לפני 7 שנים, עול כבר ירד מכתפיי...
אז כשאני שומעת את אמילי אומרת כל הזמן ללא הפסקה 'פאפא' (אבא ברוסית), אבל ממש בלי הפסקה, היא מצביעה על התמונות על המקרר, אותי היא כאילו לא רואה שם, רק את פאפא, היא מחפשת אותו, היא קופצת מהידיים שלי אליו ברגע שהיא רואה אותו, היא כ'כ אוהבת אותו, שכל פעם שאני שומעת את זה הלב שלי פשוט מוצף, כי עם כל זה שהקשר שלנו לא משהו משהו עכשיו עם כל המעבר דירה, העניינים הפיננסיים, השעות הרבות שהוא עובד, אני יודעת שהקטנה שלי לעולם לא תחווה ולו אלפית ממה שאני חוויתי, לא תהיה מצולקת רגשית (כי זה הרבה יותר קריטי מפיזית בעיני), אני אוהבת אותו הכי חזק בעולם!!! הצלחתי לגרום לעצמי לבכות... שבוע טוב בננות אהובות
15 תגובות
עמוד 1
הצלחת גם אותי לרגש! ל
ריגשת אותי מאוד
כל הכבוד לך שאת נותנת לאמילי את מה שלך לא היה!! איזו מרגשת את
שולחת לך
הצלחת גם אותי לרגש! ל
יפה שלי אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!! מרגישה את האהבה שלך לאמילי עד פה וכ"כ מבינה אותך!!
עברתם כבר דירה???????????????????
כמה ריגשת אותי אהובה!
נטשה
הכי מבינה אותך בעולם
גם אותי ריגשת! כנראה בחרת לא רק בעל טוב, אלא גם אבא למופת עבור אמילי כל הכבוד לך!