ערב טוב...(: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה, אני קודם יזכיר, שבוע 20+4 עם שיליית פתח. עד כה הריון תקין.
    היום בשעה 7 בבוקר קמתי כשכולי מלאה בדם ממש כמו ווסת ממש גושים של דם כמו במחזור( סליחה על התיאור).עליתי מיד למיון בדקו ואמרו שאין דימום בתוך הנרתיק הצוואר ארוך לא רואים היפרדות שילייה, והעובר ברוך השם נראה טוב. השאירו אותי עד השעה 5 בערב הדימום פסק לא היו הפרשות אז שיחררו אותי למנוחה מוחלטת וכמובן המשך טיפול.
    ברשותך שלוש שאלות
    1. הגעתי הביתה ויש לי מעט הפרשה חומה ממש מעט והיא לפעמים גם יוצאת בצורה צמיגית. האם ללכת לרופא נשים שלי לבדיקה או לחכות שזה יעבור לבד?
    2. במידה והדימום לא יחזור שוב האם אני יכולה לנסוע לחופשה בת 3 ימים בשבוע הקרוב שנקבע מראש?
    3. טיול רגלי ללא מאמץ האם כדאי או לא מומלץ זה קשור לחופשה?
    תודה ושבוע טוב. 
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. לחכות
    2. כן
    3. אפשר לטייל

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה