היינו היום ב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הצגה של פיטר פן ואני חייבת לציין שאני ממש לא מבינה את הצורך להשתמש בטקסט במילים כמו מטומטם, מטופש וטיפש ועוד לחזור על זה מספר פעמים לאורך ההצגה. אותי זה הרגיז
7 תגובות
עמוד 1

• לא הייתי, אבל את צודקת. זה בהחלט מיותר וילדים אחר כך מחקים את הדיבור הזה גם בבית.

• האמת יש מצב שזה היה מרגיז גם אותי... תלוי בהקשר ובתדירות

• יכולה להבין למה זה מרגיז

• ודווקא היו ביקורות נהדרות על ההצגה
  • יש את זה גם בסרט שפיטר פן קורא לילדים האבודים מטומטמים - כי הם הקשיבו לטינק וניסו להפיל את וונדי ,אני מכירה את הסרט בעל פה והאמת זה קצת הצחיק בהקשר הזה ..אבל מה תגידו על סיפר של אריה שאהב תות שזה לעוד יותר קטנטנים ששם כתוב גם שלא מתנהג יותר כמו טיפש . וכל הזמן הייתי מתקנת שהוא לא מתנהג יותר כמו תינוק ....אז לא חסר מקומות שמשתמשים במילים האלה ...
  • לא ראיתי אתההצגה ואני לגמרי איתך בעניין הזה!

זה מזכיר לי שאני ובעלי כל הזמן "נלחמים" בדור במשפט "בא לי X"
    אנחנו מתעקשים שיגיד "אפשר בבקשה X"..

ולפני כמה ימים יצא המרצע מהשק - דור אמר לי מפורשות שהוא למד להגיד "בא לי" ממיכל הקטנה!

• לא לעניין הדברים האלו בעיניי וחבל שזה קורה כך... אחכ מתפלאים למה החינוך כזה כאילוו אין די מילים בשפה שצריך להשתמש במילים כאלה פשוט אכזבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה