שאלת התפתחות- דיבור.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי בננות

5 תגובות
עמוד 1
  • מיטלי,
    אני לא ממש יודעת מאיפה זה בא, אבל אני בטוחה שזה יסתדר עם הזמן. כשתגדל קצת, תיהיה לה דינמיקה עם ילדים מדברים בגן וזה ײיאלץײ אותה לדבר איתם בעצמה.
    אולי לבנות העוסקות בחינוך יהיו תובנות אחרות. על כל פנים, תני לסוכריה שלך נשיקה גדולה ממני

• תמיד הבית הוא המקום ה"בטוח" שלהם.
    זה לא אומר שלא טוב בגן אבל יש ילדים שיש אצלהם הבדל ברור בין התנהגות בבית לגן.

הגדולה שלי ככה, לוקח לה המון זמן להשתחרר בגן, טוב לה היא שמחה שם אבל ההתנהגות שלה לא פתוחה ומשוחררת כמו בבית. בבית היא ממש כמו גדולה אומרת הכל משפטים, מספרת סיפורים מחלקת הוראות וכו' ובגן רק מה שהיא צריכה ורק כשיוצאים לחצר וקצת מתפזרים היא מתחילה לקשקש ומדי פעם רק היא דופקת להם משפט.

יכול להיות שתמרי עדיין לא מרגישה מספיק ביטחון בדיבור שלה כדי להשתמש בו בגן הבית לעומת זאת זה המקום החופשי שלה.

• זה שהם אומרים שהיא לא מדברת לא אומר שהיא לא מדברת
    יש שם 2000 ילדים ורוב הסיכויים שלא שמים לב

אבל אם היא באמת לא מדברת בגן בכלל זה מוזר...
    אולי היא היחידה שמדברת ואין לה עם מי לדבר...?

הייתי מתייעצת עם רופא התפתחות
    סתם כי זה מסקרן אותי ולא כי זה מדאיג

• בבית הרבה יותר בטוח, בבית יש את אמא.
    לא לדאוג.
    אוריקי שלי שתק חצי שנה שלמה בגן (והוא היה בן 3). הגננת לא האמינה שהילד פטיפון.
    ואז נשבר הקרח ומאז הוא לא סותם את הפה.
  • לא מבינה בזה אבל ממש מסקרן שתפי אותנו אם יהיו לך תובנות ללמה אצלכם זה קרה כנראה באמת הביישנות ... כי גם הבת שלי היא לא בגן בבית יותר מברבשת ואומרת מיני מילים ומנסה ובחוץ עד שיוצא לה ציוץ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה