היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול בבוקר קמתי ב 6:00 עם צירים די כואבים אבל במרווחים גדולים מאוד. כך נישארתי במיטה עד 9:30 אחרי שקמתי והתחלתי לסדר את הבית ולקפל כביסות זה התחיל שוב והפעם במרווחים של 10 דקות. אבל צירים ממש כואבים שכבר ירדו לי דמעות. אחרי בערך 4 צירים כואבים ממש, זה פשוט הפסיק. החלטנו לנסוע להורים שלי כי בכל זאת היתה שבת יפה שחבל לבזבז. אצל ההורים שלי היה לי ציר אחד ממש כואב וזהו. אבל ממש זהו!!! אין לי צירים יותר מאז. הייתי בטוחה שזה יעיר אותי בלילה אבל שום דבר. קמתי בבוקר כמובן מאוכזבת שצריך ללכת לעבודה ולהתחיל שבוע שיגרתי נוסף
איזה באסה?????
קרה לכן?????
יום חמישי הרופא נתן לי לעשות את הבדיקת סוכר 100ג"ר ועכשיו אני חייבת לעשות אותה..... אוףףףף
7 תגובות
עמוד 1
איך אני מבינה אותך!!! מה שכן אני יכולה להבטיח לך שאף אחד לא נשאר בפנים... אני יודעת שזה לא מנחם בכלל אבל בסוף זה ייגמר! בטוח!
כן זה יכול לקרות. תחזיקי מעמד, את ממש בסוף. עוד קצת.
אוף ממש חשבתי שאני אהיה בחדר לידה היום
טוב נמשיך לחכות לפיצפונה
רק סבלנות בובה... תחזיקי מעמד
זה קרה לי כבר פעמיייים זה ממש מעצבן! אבל תבדקי את זה אולי יש לך פתיחה
נטלי
מילו קודם טוב לדעת שזה קרה לא רק לי
כן יכול לקרות לא נשאר עוד הרבה סבלנות ושיהיה בקלות ובידיים מלאות