בוקר טוב!למי יש מכשיר אדים קרים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב :))

סופסופ קנינו לעופרי מכשיר אדים קרים של לייף,
    והוא עובד מעולה..
    העניין הוא שהרצפה בחדר של עופרי רטובה מרוב האדים

7 תגובות
עמוד 1
  • גם לנו זה קרה האדים.מרטיבים את.האיזור שלידם. אנחנו שמנו מגבת.על הרצפה

• ממש לא!
    זה לא טוב בכלל
    את אמורה שהחדר יהיה מאוורר
    זה מתחיל באדים על הריצפה ונגמר עם אובש על הקירות
    תשאירו את הדלת פתוח שיתאורר קצת ואסור להדליק עם זה חימום!!!

• איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • גם אצלנו האדים יוצרים שלולית של מים על הרצפה...זה הגיוני-לפי חוקי הטבע!אז םשוט אנחנו שמים מגבת.....
    לגבי חימום אפשר להדליק עם זה חימום וכמובן לא בקרבת מקום-סכנה לחוטים שיתרטבו....או למכשירים.....אני שמה רדיאטור.....
  • קניתי מכשיר אדים קרים ומספר דקות אחרי ההפעלה שמתי אותו לייבוש ואז בחזרה לקופסה- הוא קירר את החדר- הפעלתי אותו כדי לעזור בהחלמה של גליה והוא קירר ועלול היה לעשות פעול הפוכה ולכן וויתרתי על השימוש בו.

• אז אני מפעילה מזגן עם המכשיר אדים כבר שנתיים וחצי
    פשוט שמה את המכשיר אדים בצד השני של החדר מהמזגן
    ומפעילה אותו על ממש נמוך
    זה לא אמור לצאת בשובל כזה חזק של אדים אלא שיצא ממש בעדינות
    אולי בגלל שאתן מפעילות אותו על רמה גבוהה מידי הרצפה נרטבת לכן,
    אני מפעילה על נמוך,החדר חם מהמזגן,נעים מהמכשיר אדים וממש לא רטוב...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • גם אני הפעלתי אדים קרים ורדיאטור זה עשה לנו גם בהתחלה שלוליות עד שפשוט הנמכנו את העוצמה שלו ואז השילוב היה מעולה כמובן לא אחר ליד השני ואפשר ומומלץ אם חריץ בחלון גם זה מעולה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה