2 שאלות קטנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב
14 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה ללכת בתור ביקורת רגילה.
    אני לרוב אוהבת ללכת שבוע שובועיים אחרי כדי שיראה שהכל תקין.

לגבי המין - זה תלוי במיכשור שיש לרופא שלך
    לרוב אם יש מכשיר א.ס טוב אפשר לראות בבדאות אחרי שבוע 12+5.
  • כמובן שמומלץ לעשות עם השקיפות העורפית גם בדיקת דם לשקיפות שתוכלי לשלב עם בדיקת החלבון העוברי
  • נולי לא הבנתי את התשובה שלך...
  • אחרי השקיפות (רצוי יום אחרי) רצוי לעשות בדיקת דם.
    שמשכללים את התוצאה שלה עם תוצאות השקיפות, כדי לקבל תוצאה מדויקת יותר. (התוצאה היא תחשיב סטטיסטי).
  • לא אמרו לי ולא עשיתי.. מה עושים?
  • לא נורא.
    את יכולה להיוועץ עם הרופא שלך.
    אבל לפי דעתי אם חלפו כבר כמה ימים תוותרי על הבדויקת דם
  • רופא נשים יכול לראות מין במכשיר לא משוכלל וישן משבוע 16 אבל גם אז זה תלוי בפוזה של העובר והאם הוא ירצה להראות..
  • בדיקת הדם הזו מיותרת - את יכולה לוותר עלייך ובמיוחד אם התוצאות של השקיפות טובות- לא עשיתי באף היריון ובהיריון השלישי ויתרתי אפילו על חלבון עוברי- כי התוצאות יצאו מעולות.

• אני הלכתי לרופא נשים שלי ככה 3 שבועות אחרי השקיפות
    ואם את כבר שם אז למה לא לעשות גם את הבדיקה של החלבון עוברי?!

לגבי מי העובר
    כמו שהבנות אמרו לך כבר זה תלוי בסוג המיכשור ובעוברון עד כמה הוא בתנוחה שאפשר לראות
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • הוא אמר שהשקיפות מעולה
    וגם הסטטיסטיקה של תסמונת דאון הוא 1:9939 (אם אני זוכרת נכון)
  • מוזר
    דווקא הבדיקה הזו נחשבת לחשובה ומדויקת יותר מהחלבון העוברי
    תדברי עם הרופא

• מחר אדבר עם אחות ליווי הריון
  • במעבדה הסבירו לי שאת בדיקת הדם הזו צריך לעשות עד שבוע 13+4 ולא משנה מתי עשית שקיפות, אני הבנתי שזו בדיקה יותר מדויקת ולכן חשובה.
  • מומלץ לעשות תבדיקה דברי עם רופא או אחות בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה