סקר *** איך הכרתי את בעלולי שלי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שהיה בעבר
    אבל יש מלא חדשות
    יאללה- שתפו שתפו בהמוניכן...
    והנה הסיפור שלנו:
    היינו שותפים לדירה בבאר שבע בלימודים לתואר ראשון
    כל השנה היינו חברים כאלו- ח'ברה, הבית שלנו היה הבית שכולם היו באים להתנחל בו.
    אני הייתי דלוקה עליו המון זמן והוא לא שם עלי בכלל

29 תגובות
עמוד 1
  • מיה את חזקה!!!

• גדול מיה.

אני חגגתי יום הולדת 25. הייתי אמורה לחגוג בפאב בחיפה
    ואז ברגע האחרון חברה סידרה לי מקום בפאב אחר.
    הגעתי עם כולם והוא ישב בשולחן לידינו עם כל החברים שלו
    הייתי שיכורה מהתחת והסתכלתי עליו כל הערב
    (הוא מאד גבוה אז היה קשה לי לפספס אותו)
    בסוף הערב הוא ניגש אלי וביקש טלפון ואני צעקתו לו באוזן: אתה יודע שיש לי יומולדת היום???
    בקולי קולות
    הייתי בטוחה שהוא לא יתקשר לעולם אחרי זה
    אבל הוא אמר : שמתי לב עם כל הזיקוקים וזה
    למחרת התקשר
    יצאנו לסרט
    אחרי חודשיים עברנו לגור יחד
    אחרי עשרה חודשים הציע
    ושלושה חודשים אחרי החתונה בירח דבש גילינו שאני בהיריון...

• מיה גדול...
    אני יצאתי עם חברה במוצ"ש לפאב בשעה דיי מוקדמת והוא יצא עם עם חבר גם לאותו המקום באותה השעה והחבר שהוא היה איתו היה איתי בצבא והיה דלוק עליי ואז ישבנו איתם, אחרי זה הוא הציע לי לצאת כמה פעמים וסירבתי עד שהוא הפסיק כבר להציע ואז אני הצעתי לו
    חודשיים אחרי זה עברנו לגור יחד ושנה אחרי הוא הציע לי נישואין

• חחח טוב אז הסיפור שלי קצת שונה
    אני בת למשפחה קוקזית מאוד חזקה ומסורתית

• וואו איזה סיפורים.
    אז אני הכרתי את מי שהפך לבעלי לפני 5 וחצי שנים באינטרנט....
    בצאט נענע (וואי איזה זקנים אנחנו ) אחרי שדיברנו ודיברנו ודיברנו, לקחתי את הפלאפון שלו (כי אני לא הייתי מסכימה לתת את שלי בכל זאת קצת לשמור על עצמי...) גיליתי שבעצם דיברתי איתו כבר כי היה לי את הפלאפון שלו כבר בפתקים שלי מלפני חודשים!!!!!!!!!!!
    בטח הוא לא תפס את העין שלי...
    בכל מקרה נפגשנו לאחר שבועיים, יצאנו שנתיים וחצי, נפרדנו ל 3 שנים וחזרנו כשאביו נפטר מאז אנחנו יחד עם ג'ינג'י מקסים (קצת חולה
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• דרך שידוך אבל הוא נדלק עלי די מהר
    וביקש את המספר ושנסדר עניינים לבד ולא דרך השכדנית (שהיא החברה הכי טובה שלי)

בהתחלה סרבתי לתת מספר כי התביישתי אבל אח"כ- הבאתי לו (כמובן דרך השדכנית

• חחחחחח.... מאיה גדולה!!!

כשאביב היה תינוק אמא שלי היתה עושה לי בייביסיטר, אמא שלו שידכה בין ההורים שלי.
    כל הזמן נפגשנו באירועים של החברים אבל בגלל שיש בינינו הפרש של 9 שנים לא הסכלתי עליו בכלל והוא כמובן לא הסתכל עלי (רק אמר לי שתמיד חשב שאני ילדה יפה
  • הסיפור שלנו קצת לא צפוי..

סבא שלו הכיר בינינו

התחלתי לעבוד באיזה מקום והיה איזה סבאל'ה חמוד כזה שכל הזמן היה מספר לי על הנכד שלו..כמה הוא תמיד עוזר..ושהוא נקרא על שמו וכו' ותמיד הוא היה אומר לי אני אביא לך תמונה שלו שתראי..וכמובן תמיד היה שוכח..

יום אחד הוא נכנס למשרד ושאלתי בצחוק נו איפה התמונה של הנכד..הוא אומר לי את יודעת מה אני עכשיו מתקשר אליו.. חייג.. הוא ענה ורצה להעביר לי את הטלפון..כן בטח! נהייתי כולי אדומה ורשמתי את המס' שלי על דף ונתתי לסבא שיגיד לו..

אחרי 3 ימים הוא צלצל אליי באמצע דייט מזעזע מחריד ומשעמם.. דיברנו קצת חח כן כן באמצע הדייט .. נפגשנו אחרי שבוע בשבת אחר הצהריים... ומאז

אחרי חודש הוא הציע לי נישואין.. אחרי חצי שנה התחתנו..וחודש לפני החתונה גילינו על צ'ופצ'יק שאמור להיוולד בחודש הבא

והכי קטע... אני לא זוכרת ששלחתי לאותו מקום עבודה קורות חיים!
    התקשרו אליי יום אחד ואמרו לי להגיע לראיון

גורל...
  • הכרתי את בעלי דרך אבא שלי.

אבא שלי נהג אוטובוס של "דן" ובעלי עובד שם באבטחה. הם מכירים כבר המון שנים.
    יום אחד, כשהייתי צעירה בת 20

• איזה סיפורים חזקים יש פה!

אז הסיפור שלי ושל בעלי היקר...
    מצחיק... הזוי... או שאולי הכל גורל...
    אני ובעלי למדנו ביחד בשכבה במשך 6 שנים אך לעולם לא הכרנו,לא ראינו אחד את השניה, לא ידענו על קיום אחד של השניה...
    הייתי יוצאת לפאב קבוע והברמן אחרי איזה שנתיים שהכיר אותי (מין הסתם) אמר לי שהוא רוצה להכיר לי את אח שלו, וראינו אחד את השני, אני דבר ראשון סירבתי חחח
    בכל זאת הברמן נתן לו את המספר שלי אבל הוא לא התקשר....
    כעבור 3 שנים במהלך העבודה שלי (לשעבר) פתאום הוא התקשר אלי
    מפה לשם... אנחנו ביחד כבר כמעט שנתיים:
    הוא הציע לי אחרי 3 חודשים... ובמהלך הירח דבש גילינו שאני בהריון
  • אני ובעלי הכרנו במועדון.....היינו בקשר טלפוני זמן מה אחר כך אבל הוא היה מבת ים ואני מאשדוד והוא כל הזמן התלונן על המרחק...מי ישמע כמה רחוק זה
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • מיושקה שכחתי לרשום ....
    את תותחית עלללללללללללללללללללללל
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אני הכרתי את בעלי דרך חברה שהיתה חברה הכי טובה שלי באותה התקופה.

אני וחברה שלי למדנו ביחד במכינה הקדם אקדמאית והיינו נפגשות המון ללמוד ביחד למבחנים.
    בעלי היה ידיד הכי טוב שלה. הם עבדו ביחד והיו נפגשים המון כי חבר שלה היה חבר טוב של בעלי גם.
    קצת מסובך... באותה התקופה שלה היה חבר היא שידחה ביני לבעלי כדי שנוכל לצאת ולבלות ביחד (כאמור בעלי היה החבר הכי טוב שלה ושל חבר שלה אז זה היה מושלם).
    אחרי כמה חודשים שהיא ניסתה לשדך ביננו ולא הכי הלך לה, היא נפרדה מחבר שלה והיגרה לארה"ב ואני ובעלי נשארנו פה בארץ בקשר.
    כשהודענו לה שאנחנו מתחתנים (זה קרה אחרי 4 שנים של חברות) היא הייתה בשוק ומאוד שמחה בשבילנו.
    אנחנו ביחד כבר 13 שנה מתוכם נשואים 10 שנים. עם שני ילדים והשלישית בדרך
  • איזה סיפורים מדהימים יש פה... מיה כל הכבוד לך!
  • במוצ"ש 13.6.10 נכנסתי לנענע לצוטט- מכל מיני שיחות שהתחילו בהם איתי החלטתי להישאר עם מצ'וטט אחד שהיה המעניין ביותר- האינטרנט שלו כל הזמן התנתק ולכן החלו הפסקות בשיחה- החלטתי לוותר כי ההפסקות התישו אותי - אך המצוטט הצליח לשכנע אותי לעבור לטלפון (היה דיי פשוט לשכנע אותי).
    את שיחת הטלפון התחלנו ב10 בלילה ונמשכה עד השעה 3. השיחה הייתה מאוד קולחת, מעניינת ואף מוגזמת בהתקדמות- קבענו (בציניות כמובן) שנתחתן בעוד חודש ובדקנו לפי הביוץ שלי מתי אלד- יצא שבתאריך 30 לאפריל (ילדתי ב- 6 למאי). קבענו את השמות של הילדים שלנו ואפילו את הסנדק ואפילו החלטנו ללכת על חתונה צנועה (ואכן הייתה כזו במסעדה עם 120 מוזמנים).
    אחרי חמש שעות שיחה דרשתי ממנו שייצא אליי מחולון לחדרה כי אני מוכרחה לראות אותו- הוא כמובן הגיע אחרי שעה הכנתי לנו נס קפה והאכלתי אותו בשתי מנות נכבדות של עוגת אוכמניות- בשש יצאנו לכיוון תל אביב - שניינו עבדנו בתל אביב- נפגשנו שוב מיד אחרי העבודה- כך עד יום חמישי וביום חמישי החלטנו שאני באה לסופ"ש אליו- הוא גר אצל ההורים שלו. הרגשתי בסוף השבוע הזה ממש כמו בת משפחה ונהניתי מאוד והחלטנו יחד שאני עוברת להתנחל שם- עם הבחור שהכרתי לפני שבוע בלבד שגר בבית של ההורים שלו.
    ביום שבת אחרי עשרה שבועות של היכרות גילינו איחור- קנינו מקלון- לקחתי את כוס השתן לסלון שם ישבו בעלי והוריו וגילינו את אחד הדברים המשמחים בחיינו את ההיריון שלנו- כולנו היינו מאושרים ושמחים - ובמוצ"ש התקשרתי למשפחה שלי להודיע על ההיריון- הייתי בשוק שאמא שלי קיבלה אותו- כי בכל זאת אצל קווקזים זה אסור והיא חשבה שישנתי בחדר נפרד.... ארבעה חודשים אחרי הגילוי עמדנו תחת החופה עם בטן של שבוע 21 (שנראתה כמו בטן של חודשים מתקדמים יותר). והיום אני נשואה לאהבת חיי, למושלם שבמושלמים, ליפה שבגברים שהוא האחד שלי!!!
    יש לנו שלושה ילדים מדהימים והלוואי בקרוב יהיו היריונות נוספים וייפלדו מושלמים נוספים.
    בעוד שבוע נציין שלוש שנות נישואים- אך אנו חוגגים יום נישואים ביום ההיכרות.

• איזה סיפורים מגניביםםםםם!!!!

הסיפור שלי דומה קצת לזה של צפתי..

פעם ראשונה שאני ובעלי נפגשנו היתה ב"יואל גבע" - עשינו קורס פסיכומטרי יחד.
    זה היה בשנת 1998 בערך.

10 שנים מאוחר יותר, אחרי שבעלי הספיק להתחתן, להביא ילד ולהיות פרוד שנה פלוס ואני הייתי בקשרים טראנס-אטלנטיים כושלים וקשר ארוך ומאפן בארץ, נכנסתי לאפליקצייה ה"סמי-סליזית" Are you interested בפייסבוק.

ראיתי תמונה של מישהו חתיך שמחזיק ילד מהמממממממם ןמיד נדלקתי על שניהם.
    כתבתי לו מיד וצירפתי את מס' הטלפון שלי - קלה להשגה...
    אגב, לא היה לי מושג מי הוא - לא זכרתי אותו מהפסיכומטרי.
    הוא ניסה להזכיר לי בשיחת טלפון הראשונה שאנחנו מכירים (אמר שמיד זיהה אותי מהתמונה בפייסבוק.... ואפילו זכר על איזה אוטו נהגתי, שאהבתי לשחק סנוקר ושהחזרתי אותו הביתה פעם כי הוא בא לשיעור עם רולר-בליידב וירד גשם

• מיה, וואו, איזה אומץ!!!

• מיה שיחקת אותה
    אחלה סיפורים בנות אהבתי..
    מירי בלקין מנחת קבוצת של עידוד ותמיכה בהרזיה שידכה בנינו...שנינו ירדנו אצלה במשקל
    יצאנו פעם ראשונה אחרי 3ימי שיחות בטלפון
    בפגישה השנייה הוא ידע שאני אשת חייו
    לי לקח קצת יותר זמן להבין את זה
    אחרי 7 חודשים הציע לי נישואין אחרי יום כיפור..
    אחרי שנה וחצי מההכרות התחתנו
  • יו... מיה את תותחית אמיתית!
    אלינור... סיפור מרגש
    אני הייתי קצינה צעירה וחצופה בתפקיד הראשון שלי אחרי הקורס קצינים
    הייתי בולטת מאוד כי היו לי רסטות בשיער (כן, כן והיו לי גם מיליון עגילים )
    הייתי מאוד בולטת. הוא היה לוחם וותיק לקראת שחרור שהתחיל לחזר אחריי באובססיביות
    הוא היה מכין חי קפה בלילות, משיג לי דברים מהאפסנאות ועוד. אני כמובן לא שמתי עליו קצוץ
    ואפילו יצאתי עם חבר טוב שלו מהגדוד.
    אחרי שהוא השתחרר הוא המשיך להתקשר אליי כמעט כל שבוע אבל לא עניתי בכלל לטלפון
    כשהוא היה מ קשר אליי הביתה הייתי אומרת לכולם לומר שטסתי לחול כדי שלא יציק לי
    אפילו פעם עניתי בטעות לטלפון, קבענו להיפגש והברזתי לו בלי בושה...
    אבל הוא המשיך בשלו והתמיד עם שיחת טלפון אחת לשבועיים.
    אחרי שנתיים וחצי של חיזורים כושלים מצידו, יום אחד עניתי שוב בטעות לטלפון מתוך שינה
    הוא כרגיל הזמין אותי אליו ואני, עייפה וחרמנית, הסכמתי.
    באותו הלילה ישנתי אצלו (מה שלא נהגתי לעשות בסטוצים) והשאר היסטוריה
    היום אני מאוהבת בבחיר ליבי המקסים! וכשהוא רוצה להקניט אותי מדיי פעם
    הוא מזכיר לי את תקופת הסינונים שלי ואני מתפדחת כמה נבלה הייתי אז...

• בס״ד

טוב אז אנחנו זה היה בכלל הזוי
    הינו שני סולנים שכל היום מעשנים
    הוא בדיוק נפרד מחברה של 4 שנים
    ואני בדיוק חזרתי מלגור באילת
    והלכתי לידיד לשבת לעשן
    ובמקרה גם הוא היה
    יום אחרי הוא התקשר אלי באתי אליו
    שבועי׳ים השתובבנו בלי לצאת מהמיטה ומאז אני כאן:)

• ממש סיפורים מדהימים!

אנחנו הכרנו בצבא והיינו חבורה כזו של כמה קצינים ויצאנו לאכול צהריים יחד/ ארוחות לפנות בוקר תלוי מה היה הלו״ז באותו זמן...
    ואחרי חצי שנה בערך היינו ביום הולדת של חברה מהיחידה וממש שתינו אז אמרתי לו שלא ינהג והלכנו אליי ( לישון.. לכל מי שכבר היו לה מחשבות בראש)...

ומאותו רגע אין לילה בנפרד ( חוץ מהלילות שהוא טוחן תורנות בבית החולים..)

5 שנים עברו איך הזמן טס! אחרי חודש עברנו לגור יחד ועכשיו 5 שנים אחרי נולד נסיך קטן ומדהים!
  • איזה סיפורים... מיה את גדולה..

אני הכרתי את בעלי בסופר..
  • בקיצור מיה - קנית אותו בסקס חחחח

אני פגשתי את בעלי יגאל כשחיפשתי עבדה זמנית (סטודנטית) ומצאתי משרה של מדריכה למחשבים בביהס יסודי .
    המנהל שלח אותו לאחד והיחיד זה שנחשב המסטר - יגאל .
    וטען שאנחנו יכולים להתאים . אני מבחנתי ממש לא רציתי כי בדיוק נפרדתי מחבר של 3 שנים .
    הגעתי לביהס חשבתי דיגאל הומו וכשהציע לי לצאת הבנתי שלא .
    מאז אנחנו יחד ובדייט ה 3 כבר ידענו שנתחתן .
    אחרי שנה עברנו לגור ביחד ואחרי חודשיים הציע לי נישואים[ בהפתעה]

• הוא אז עבד כשליח של הפיצריה של ידיד שלי

אף פעם לא ראיץי אותו ובאותו זמן היה לי חבר ויצרנו לפאב...

בעלי ראה אותי ותפס לי את היד ושאל אם אני זוכרת וכשאמרתי שלא... דחפתי לו את חברה הכי טובה שלי.

זה לא ממש הלך בניהם. הוא בדיוק נפרד מהחברה שלו מזה 6 שנים.

כעבור שנה נתקלתי בו במקושרים ושלחתי הודעה לשרול לשלומו.

באותו זמן גם עברתי ניתוח לא קל ומשם הכל היסטוריה

• מיכלי זה בדיוק ככה
    ועד היום אנחנו צוחקים כמה שהוא שטחי

• מיה
    אנחנו הכרנו ב.
  • הכרנו דרך אתר ההכרויות JDATE.
    הייתי אחרי קשר ארוך של 3.5 שנים ואחרי דייטים עם בחורים מעפנים.
    איציק ביקש שם את מס' הטלפון שלי. לא הייתי כל כך בטוחה וביקשתי מאמא שלי שתחווה דעתה. אחרי שהיא התלהבה, ורשמתי לו אותו.
    הוא התקשר, שוחחנו 5 דקות בסיסיות וקבענו להיפגש למחרת.
    הפגישה התקיימה יומיים לפני היום הולדת שלי.
    בפגישה הראשונה בזמן שלחצנו את היד דרך לי על הרגל..חחחח....
    ואז נסענו לחוף הים ושם טיילנו ודיברנו ואח"כ ישבנו שם על הדשא והסתכלנו על הים ודיברנו. אני זוכרת שסיפר לי על איזה חבר שאמור להתחתן (כן, כבר על הפגישה הראשונה..).
    ישבנו אחד לייד השני ואז כל הזמן חזבתי לעצמי בראש הלוואי שינשק אותי. ואז זה קרה...
    אחרי שהסתיימה הפגישה, דיברנו למחרת בטלפון שיחת בירור "מה אנחנו ואיך אנחנו מוגדרים". כשוידאתי שאנחנו יחד, אני זוכרת שבשיחה הטלפונית שלאחר מכן, אמרתי לו "יש לי הרגשה שאנחנו נתחתן" והוא ענה לי "חבל שאני לא יכול להקליט אותך" וזהו. מאז פשוט דיברנו ותכננו את החתונה והחיים העתידיים.
    אחרי שנה (ביום הולדת הבא שלי) הוא הציע לי נישואין ולאחר עוד שנה התחתנו.

אנחנו יחד 7.5 שנים ונשואים 5.5 שנים

• [/center]
  • איזה סיפורים מדליקים!!! הנה הסיפור שלנו
    הייתי חיילת ושירתתי יחד עם בחור אחד שמאוד התחברנו. באותה תקופה יצאתי עם מלאאאאא בנים, קיצר עשיתי חיים, ושיתפתי את הידיד שלי בכל הסיפורים. אז הוא סיפר לי שיש לו חבר הכי טוב שהוא גם כמוני, זורק בנות על ימין ושמאל ויהיה מאוד מעניין אם נכיר אחד את השני. מאוד עיניין אותו מי יזרוק את מי חחחחחח אז הוא הכיר ביננינו והנה, אנחנו נשאוים 3 שנים עם 2 ילדים חחחח
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה