לרוכשות מטרנה אקסטרה ודייסות מטרנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבוע גיליתי שפתחתי את הקופסאות האחרונות של שחם ושל הגדולים והחלטתי לחפש באינטרנט מבצע על המטרנות- למזלי גיליתי שבשופרסל ישיר מוכרים מטרנות אקסטרא גדולות בחמישים שקלים ודייסות מטרנה בעשרה שקלים וכל זה ללא הגבלת כמות ומעל 750 שקלים משלוח בעשרה שקלים בלבד (שזה בהחלט זניח).
    עוד גיליתי שישנם מוצרי פיקוח שם הזולים יותר מהמחיר המסובסד. רשמתי 20 שלב 2, 20 שלב 3 ו20 דייסות- בעלי עשה חישוב ומצא שעד ששחם יגיע לגיל שנה נצטרך רק 11 שלב 2 אז הורדנו 9 (וחבל כי הייתי צריכה להכניס את התשעה האלה לשלב 3). וחוץ מזה עשינו קנייה לבית במחירים מעולים- אני עוזבת את מגה באנטרנט ועוברת לשופרסל ישיר- הרבה יותר משתלם- אפילו שצריך לשלם משלוח. אני אעשה ויזה של שופרסל והקנייה תשתלם לי אף יותר.
    המבצע על המטרנות עד מחר- ז"א שחייבים עכשיו לעשות משלוח כדי לתפוס את המשלוחים של היום- קנייה טובה.

1 תגובות
עמוד 1
  • תודה על המידע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה