להמשיך הריון ?לעשות הפלה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע מבורך לכולן
    מצד אחד לא נעים לי להעלות לפורום שאלה זאת בידיעה שיש פה נשים שמאוד רוצות להיכנס להריון וקשה להן...ומצד שני לא יודעת מה לעשות אני בדילמה הכי קשה אי פעם בחיי ...
    לפני 10 חודשים ילדתי את בני השני ..
    ולפני מס' ימים גיליתי שאני בהריון .. שוב !!!
    הדבר הכי משמח בעולם הופך להיות לי כחלום בלהות
    יש לי 2 ילדים קטנים ובימינו כל כך קשה כלכלית להביא ילד לעולם ואני תמיד חשבתי שהשלישי זה מותרות לרובנו(כמובן כלכלית)
    אני לא מדברת כבר מבחינה נפשית ופיזית והחוסר שינה בלילה עם הבן התינוק שלי (גזים,שיניים וכו...)אלא הדאגות הופכות להיות אחרות ..
    איך אני לוקחת לקטנים את הזמן שאני חייבת להם ?איך אחלק את עצמי בין שלושה ?איך נסתדר כלכלית(שוכרים דירה) ואיך בכלל מתחילים ... ?
    קבעתי ליום ה' תור לרופא נשים .. בכדי לדבר להתייעץ על הפלה מלאכותית

37 תגובות
עמוד 1
  • מותק אני מבינה את הדילמה ובסופו של דבר ממליצה לך ללכת עם הלב שלך!!!!!
    אני מרגישה שכל ילד מביא את הברכה והמזל שלו ואם נכנסת להריון זו ברכה.
    אני מאמינה שלא הייתי מוותרת על ההריון, אין דבר מדהים יותר מזה ולומדים להסתדר בכל מצב. כלום לא קורה סתם.
    המון בהצלחה ותעדכני!!!!!!!!!!!!!!!

• וואי כמה שאני מבינה אותך
    זה באמת ממש ממש קשה! אין ספק
    גם נפשית גם פיזית וגם כלכלית

אבל מצד שני תחשבי שאת בעצם הולכת להרוג נפש - אדם גם הוא לא חי ונושם והוא בתוך הגוף שלך הוא עדין הילד שלך!

וזה קשה מאוד לחשוב
    אבל אני מכירה 2 נשים שעשו הפלות ועד היום לא סולחות לעצמם.... ויש להם עוד ילדים אח"כ.
    זה מאוד קשה מכל הכיוונים אב לאני לא היתי חושבת שכדאי להפיל ככה .

• מ........
    חשבתי שאת בשבוע 31 וחושבת על הפלה....

( כי זה מה שמראה הסרגל שלך בחתימה...)
    אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך.
    קל לדבר וקשה לעשות....
    מצד אחד את אומרת שאת לא מוכנה לזה, ומצד שני שאת קורעה מעצם המחשבה על הפלה....

אומרים שכל ילד הוא ברכה .

אבל שוב....

אין לי תושבה....סורי.
    מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תבחרי.

• אני בטוחה שלכל אחת תהיה דעה שונה..אני יגיד לך את דעתי..
    תראי אצלי דבר ראשון על הפלה אפשר לעשות איקס ענקי..!!אלא אם כן המצב ממצב בקאנטים אבל גם אז צריך לחשוב...
    תראי גם המצב של ההורים שלי לא היה משהו!בכלל..אני לא רוצה לפתוח כאן ענייני משפחה אבל בוא נגיד שאבא שלי לא היה הכי נחמד בעולם ובכל זאת אמא שלי הביאה 4 ילדים אחד אחרי השני לעולם אחי הגדול בן 22 אני 21 זה שאחרי 19 וזה שאחריו 15 והכי קטן 6
    כן נכון היתה תקופה קשה אמא שלי גידלה אותנו לבד אבל בכל זאת..לא עשתה הפלה והיא לא מצטערת על זה לרגע
    אחי הקטן נולד בטעות אפשר להגיד
    לאמא שלי היתה טור להפלה ובאותו יום נפל ליד הבית שלנו קטיושה והיה אסור במפורש לצאת בכלל מהמקלט..בכל זאת היא ילדה גם את החמישי והיום כשהיא חושבת על זה שהיא רצתה בכלל להפיל אותה מתחילות לרדת לה דמעות היא לא מוכנה לוותר על הקטנציק הזה בשום אופן..
    אני לא רוצה לשחק לך במצפון מאמי באמת..אני הכי מבינה אותך בעולם!!זה קשה מאוד קשה אם עם ילד אחד קשה אז מה עם 3 שבקושי יש בינהם הבדלי שנים..
    אבל ביקשת דעה ואני אומרת לך את דעתי
    קחי לך כמה ימים עם עצמך תחשבי מה את באמת רוצה ואל תמהרי להחליט החלטות אני מקווה שבסוף יקרה רק טוב

• אני לא בטוחה שיש כאן מישהי שיכולה לומר ל מה היא הייתה עושה במצב שלך כי בעצם אף אחת לא במצב שלך באמת... אני רק יכולה שלוח לך חיבוק וירטואלי
    לגבי הפלה יש וועדה זה הדבר היחיד שהוא חוקי . עד שבוע 12 נדה לי אפשר לעשות הפלה עם כדור ולא בגרידה ,לגבי הועדה אז אפשר ללכת לכל בית חולים שרוצים אם לא מקבלים אישור במקום אחד הולכים למקום אחר , יש קריטריונים שנותנים לך אפשרות להפיל . מקוה שתהיי שלמה עם כל החלטה
  • זה כ"כ קשה לייעץ לך כי בעצם רק את יודעת את התשובה

אני יכולה לתמוך ולהבין כל החלטה שתגיעי אליה
  • davidirit תודה על הכנות .. אין לי מושג באיזה שבוע אני אבל ממש התחלה .
    מרים ותלתן תודה ..
    אני קוראת את מה שכתבתן ויש לי דמעות בעניים .. אני גם תמיד אומרת שכל ילד מביא איתו ברכה וגם כל היום רץ לי בראש שאני הולכת להרוג נפש חיה
    אבל מפחדת שאני אביא אותו לעולם ולא יהיה לי אפשרות לתת לו את מה שאני באמת רוצה ...

• תודה רבה לכן ..
    תודה על החיבוק הוירטואלי :)
    אתן צודקות קשה לתת עצה במצב כזה .. אבל מרוב שאני במצב רע אפילו לא שיתפתי את המשפחה הקרובה .. חוץ מבעלי אף אחד לא באמת יודע דבר על ההריון ..
    אני ממש אשתדל לא לעשות משהו שלא בלב שלם ..
    תודה לכן

• תשמעי.
    קודם כל כן להפיל או לא להפיל על זה את ורק את יכולה לענות.
    אף אחד כאן לא מכירה את המצב הכלכלי והנפשי שלך.
    גם אם מישהו יתנדב לעזור לך זה יהיה לכמה חודשים ואח"כ הכל עליכם.
    לגבי המשפט כל ילד והמזל שלו - אולי נכון ואולי לא, אבל גם כל ילד וההוצאה שלו.
    אני לא מאמינה במשפט יהיה בסדר - את צריכה לעשות שיהיה בסדר.

את ובעלך צריכים לשבת ביחד ולחשוב האם תהיו מסוגלים לממן 3 ילדים קטנים.

אני יכולה להגיד לך, שעכיו שאני בהריון הפתעה.
    בהתחלה שקלנו להפסיק את ההריון, אבל בסופו של דבר החלטנו להמשיך כי ממילא רצינו עוד ילד, אז נעשה צימצומים וההוצאות יהיו כמה שנים מוקדם יותר מהמתוכנן.

שוב פעם, ההחלטה היא שלך ושל בעלך.
    אף אחת כאן לא יכולה לקבוע לך או להמליץ לך כן לשמור או לא לשמור.
  • אני לא חושבת שיש מישהי שיכולה לעזור לך להחליט מה לעשות
    זה רק את יודעת
    מה גם שלא הייתי רוצה לקחת אחריות על החלטה כזו
    אז מה זה באמת משנה מה אני או כל אחת אחרת היינו עושות?

המון הצלחה בכל אשר תפני ותחליטי

• מאיה וליבי תודה לכן ..
    אשתדל להשאיר את הלחץ בצד ואחשוב בהיגיון ,
    תודה

• קצת קשה להביע דעה כי אף אחד לא בנעליך ולא מכיר את מצבך הכלכלי הרגשי וכו'... אבל מאחלת שתבחרי את הדבר הנכון עבורכם אחרי שחשבתם ושקלתם את הכל בהצלחה ולא משנה מה אנו פה
  • דובונית יקרה תודה
    מחזיקה לעצמי

• אני לא הייתי מפילה
    הייתי חוסכת מעצמי כל מה שאני יכולה ולא הייתי קונה
    הייתה נקרעת אבל לא הייתי מפילה
    אני מסכימה שזה קשה מאוד מאוד אבל אני חושבת שאפשר לעשות את זה
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • החלטה קשה מאודדדדדדדדדדדדדד.
    אני ממליצה לך בחום לא לעשות.
    בהצלחה

• אף אחת לא יכולה לייעץ לך מה לעשות...רק את ובעלך יחד יכולים להחליט.
    אבל אם זאת הייתי אני במקומך - לא הייתי מסוגלת להפיל...

• חלומות מתגשמים והלן תודה רבה לכן על ששכתבתן את דעתכן
    יש לי דע יום ה' לחשוב על זה בהחלט אעדכן .. תודה

• מאחלת לך שתבחרי את הנכון ביותר עבורכם..
  • כמו שאמרו לפני, אף אחת מאיתנו לא יכולה לייעץ לך מה לעשות בסיטואציה כזו!
    מאחלת לך שכל דרך שתבחרי תהיה מוצלחת וקלה!

• אמן ואמן ,
    תודה לכן בנות
    כשיש ילדים ואני רואה את התוצאה פי מיליון יותר קשה לחשוב על הפלה
    אנחנו מאוד רוצים עוד ילדים רק במועד אחר שהתינוקי שלי יהיה לפחות בן שנתיים .. אבל זה קרה עכשיו
    מקווה לעשות את הדבר הנכון ..

• יקירה כמו גם לרבות אחרות לפניי אין לי הרבה מה לייעץ
    שולחת לך ים חיבוקים ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר!
  • BJuled תודה לך על ה

• קודם שולחת ים חיבוקים
    אני בעצמי הייתי באותה דילמה לפני מס׳ חודשים
    ההריון הנוכחי היה הפתעה גמורה
    וחשבנו המון מה לעשות
    אפילו עברתי את כל התהליך של הועדה להפסקת היריון
    יום לפני מועד ההפלה החלטנו להשאיר
    אמנם לא ילדתי
    אבל אני שמחה על ההחלטה שקיבלתי
    לא הייתי סולחת לעצמי אם הייתי בוחרת אחרת

תחשבי מה את רוצה ולא מה אחרים אומרים

זאת החלטה קשה
    ולכן צריך להיות שלמים

בהצלחה

אה ואם את בשלב מוקדם עדיף לעשות הפלה בכדורים
    אז תתחילי בתהליך להפלה כדי לקנות לך זמן לחשוב

• אני מסכימה עם מה שרשמה לך ליבי וגם הלן

• אין אף אחת שיכולה לייעץ לך ורק את יודעת בלב מה נכון.
    מאחלת לך הצלחה בכל מה שתחליטי.

רק תחשבי שכתבת שהייתם רוצים תינוק כשהבייבי שלך יהיה בן שנתיים.
    אז חצי שנה מוקדם יותר זה לא כזה נורא
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• בס"ד

מאמילה אל תעשי משהו שתצטערי עליו ,את אמרת בעצמך גם ככה רוצים עוד ילד
    אז זה קרה לפני התכנון שלכם ,אז מה אז תנסו להצתמצם אל תפילי הקדוש ברוך הוא ישלח לך ברכה עם הילד אל תפחדי "כתוב - שכל ילד מגיע ובידו כיכרו " הברכה שלו
    ה' יעזור לכם אתם אנשים שעובדים בד"כ ואפילו שמצטמצמים כולם באותה סירה
    אל תעשי הפלה זה הילד שלך !!!

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • מתוקה, כל שאלה היא לגיטימית!!!!
    וכן, גם לי ההריון השלישי שהגיע אחרי שבעה חודשים בלבד!!! אחרי בני השני היה שוק!
    וכמובן שלא הפלתי כי לא חשבתי בכלל על ההפלה כאופציה...
    הבנים גדלו יחד! יש רגעים קשים. אבל בחיייייים לא הייתי חוזרת אחורה ומשנה משהו

עכשיו, אם מצבכם הכלכלי עגום. אבל ממש לא מאפשר אז אין על מה לדבר... ילד לא נולד עם שטרות מגולגלים באוזניים...
    ואני באופן כללי נגד הפלות באופן מוחלט. אבל כל אחד יחיה את חיו כפי שמתאים לו
    מחבקת אותך בכל החלטה שתחליטי

• לכי אם הלב שלך.

הלית חממי
    דולה ומדריכת הכנה ללידה
    מתמחה בליווי נשים חד הוריות
  • כתבת שאת קרועה, ולא בא לך לעשות את זה. אז אם את שואלת לדעתי, אז אם המצב הוא שאני לא רוצה
    אז אני לא יעשה. פשוט מאוד.
    (אני מפרשת את המילה רצון למשהו שהוא נאמר בלב שלם)

לגבי כסף\מצב כלכלי אצלי, בהשקפת העולם שלי, זה שווה ערך ל"הכלב אכל לי את השיעורי בית" .
    במיוחד כשזה נכתב על : "לכל התלמידים בימינו יש כלבים רעבים שאוכלים להם"
    ולא על עצמך ישירות.
    אם כבר אז הייתי שמה ברשימת הסעיפים קודם בחינה נפשית ופיזית.
    ואז כשאת כותבת שהייתם רוצים הפרש שנתיים ו. אז מה זה שונה משנה ושבע
    מבחינה נפשית ופיזית?
    לא שונה. את זוכרת שזה 9 חודשים אצלך בבטן, זה שאת בהריון עכשיו לא אומר שהילד יוצא עכשיו. או מחר. ושני הילדים שלך יגדלו גם 9 חודשים וישתנו.
    והמצב לא יהיה כמו עכשיו בגילוי ההריון. הילדים יהיו אחרים קצת, עצמאים יותר וכ'ו..
    אז בקיצור, דעתי להשאיר.

ואם את בוחרת בסוף שלא, אז ביום חמישי, אל תסתכלי על הצג.

• כמו שאמרו הבנות
    קשה לתת לך דיעה לכאן או לכאן כשאנחנו לא בנעליים שלך .
    מקווה שתעשי את ההחלטה הטובה בשבילך!
    בהצלחה

• יקירתי שולחת לך חיבוקים, אני אישית לא הייתי עושה.. אנשים מחכים שנים לילדים, ה׳ נתן לך וזו ברכה גדולה.... אני בטוחה שזה קשה אבל תחשבי בכל זאת שעוד כמה חודשים תחזיקי אותו בזרועותייך וזו תהיה המתנה הכי גדולה!!
  • וואו מרגש אותי ליראות את כל מה שכתבתן לי תודה רבה לכן ..
    רוב הגדול של הדברים שניכתבו פה נתנו לי ממש כח ..
    אני גם מתחילה לחשוב חיובי יותר בעניין ... והרבה יותר אופטימית מאתמול.
    עכשיו אני חושבת איך להרגיע את בעלי בשביל שגם הוא יקבל את זה באהבה ..
    ניראה , כמובן אעדכן ... תודה רבה

• הלית חממי
    דולה ומדריכת הכנה ללידה
    מתמחה בליווי נשים חד הוריות
  • ב"ה

מאמי!!!!

קשה קשה קשה...................................
    אני יודעת שיש פיתרון שהכי טוב לכולם! אבל,,,, אני אומרת ויודעת כי אני בן אדם מאמין!
    אני לא הייתי עושה את זה!! תחסכי תעבדי לא יודעת מה אבל תחשבי טוב טוב שאחרי דבר כזה את יכולה להתחרט ובגדול! אומרת לך כי אני עברתי הפלה ( לא יזומה אלא טבעית וזה הסיוט הכי גדולה שקרה לי הייתי כ"כ בדיכאון שזה פשוט מוטט אותי ) ילד זה ברכה ואם הקב"ה נתן לך הריון זה לא סתם!! זה כי כל ילד מביא ברכה משלו! יש לי בת דוד שרוצה מאוד ילד עכשיו ( יש לה בת בת 8 שנים בערך ) היא מנעה הריון איזה 8 שנים ועכשיו היא מנסה 4 שנים ולא הולך לה!!!!!

• הבכור שלי בגיל של הבכור שלך, הביינונית בגיל שנה ושמונה וחצי חודשים והשלישי בגיל שבעה חודשים ולא ייאמן איך אפשר להסתדר עם שלושה פיצים ועוד למצות איתם את הפוטנציאל שלהם- ההתחלה תהיה קשה כמו התחלה של כל הצטרפות ילד חדש למשפחה- אבל אם בונים שיגרה הקושי קטן והיתרונות שבגידו שלושה בהפרשים קטנים גדולים מהחסרונות בעניין ההוצאת- הן קטנות יחסית לילדים קודמים כי האחרון משתמש בדברים של אחיו ועוד דבר מעולה הוא האחסון של הבגדים- זה עובר מילד לילד וא שוכב שנים בארון.
    בעניין הכלכלי הייתי מציעה לך לפנות לאפרת- קראתי באתר שלהם כתובים שכתבו כל מיני משפחות שהביא ילדים למרות ששקלו הפלה ואגודת אפרת תמכה בהם לאורך תקופה לא מבוטלת במוצרים לא מעטים לתינוק- אני קיבלתי מהם עגלה יפייפיה למרות שלא שקלתי הפלה.
    אז כמו שבטח הבנת ממה שאני כותבת- אני נגד הפלה ומאחלת לך שההיריון הזה יביא איתו ילד שימלא עוד יותר את חייך ממה שהילדים הקיימים כבר ממלאים.
    בהצלחה!!

• לילך

• לא רציתי להביע דעה, אבל אחרי שקראתי קצת אני חושבת שאת לא באמת רוצה הפלה, אלא רק מופתעת וזקוקה לזמן הסתגלות. סך הכל הקדמתם את התוכניות בחצי שנה.
    אם לא רציתם ילד נוסף בכלל או עד להודעה חדשה בעוד כמה שנים - אז יש התלבטות. אבל במקרה שלך? תשאירי אותו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה