התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חשבתי שדברים ישתפרו עם המשפחה של בעלי
    אבל לא!!!!
    אתמול אחותו מתקשרת ואומרת ״אני באה לברית אבל צריכה ללכת אחרי שעה וחצי״
    אחיו המופרע בא בכוונה בהרכב חסר בלי הילדות שלו
    וטוען שיש להן משהו נורא חשוב בגן ובבית ספר פחחחח
    חמותי חזרה לעצמה ומגנה עליהם
    ובעלי בזבז זמן עבודה יקר והתווכח איתה
    הם לא מוכנים לשאול את גיסי אם הוא בא ועם מי
    חצופים אם הם היו משלמים הם היו שואלים

7 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת מה לענות לך.
  • אהובה שלי...
    ואני כבר קיוותי שהכל משתפר

• אז מה אני אמורה לעשות עכשיו?

• כמה שזה נישמע קשה, ניראה לי שהמשפחה הזו מקבלת יותר מידי תשומת לב ממך ומבעלך

תתחילו להתעלם!!!!

מקסימום מישהו יגיע ולא יהיה לו מקום לשבת ואז ילמד לקח להודיע בזמן על הגעה.
  • אני מסכימה עם רוניתאי.
    מי שאישר, תסדרי לו מקום.
    מי שלא, או שימצא לעצמו מקום או שלא..
    את, אל תתעסקי בזה.
    ותני לבעלך לנהל את הקרבות שלו. בשום אופן אל תתערבי. תני לו תמיכה שהוא צריך ממך בבית ואל תסתבכי עם המשפחה שלו.
    הכי בריא!

• הלוואי והיה אפשר לרשום להם הודעה שמי שלא מאשר הגעה פשוט לא יהיה לו מקום ... בסוף הם גם לא יביאו מתנה הרי הם כל כך חשובים שעצם זה שהם הגיעו לברית את תצטרכי להגיד תודה ! נדמה לי שהם כולם יצאו שם נכים רגשית ורק בעלך ואת סובלים מהנכות שלהם ! אם הוא לא מודיע אז פשוט אל תזמינו לו מנה ! רק בספרים אם יש לכם ,אנחנו השארנו 10ספייר שאם יהיו יותר רק אז יפתחו שולחן ויספרו לפי מנות . מי שלא רוצה לבוא לא צריך ! כמה שפחות מהם יותר טוב ,אין מה להתרגש .ויש משפט שמעלובים לא נעלבים
  • לייק מעלובים לא נעלבים...
    וגם אני בעד שלא להחשיב אותם שיהיו במנות רזרבה...
    תתחילו לעמוד על שלכם ודי לייחס להפ חשיבות רבה מידי למרות שזה משפחה הם סתם מנצלים את זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה