איך מחליפים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה להחליף רופא הוא נחמד והכל אבל כל הזמן מזכיר לי את גילי המופלג 42
    כן, הגיל הביציות עייפות" נכון ילדתי 2 ילדים ללא טיפולים רוצה עוד וזו זכותי נכון?
    לוקחים תיק ממנו סיכום 2 הפריות ממנו ? אני לחוצה בזמן לכן דחוף לי ,לקבוע אצלו קודם ולאמר לו או לקבוע אצל מישהו אחר?
    מישהי היתה במצב של החלפת רופא איך עשתה
    מישהי מכירה דר זיידמן הבנתי שמקבל גם במכבי והוא טוב
    ויש יהושוע דור שעובד עם משיח ושם נראה לי ריצות יותר כי זה פרטי עם השתתפות
    אפשר עזרה בנות?
    שיהיה אחלה שבוע בשורות טובות!

shoshi
6 תגובות
עמוד 1
  • מותק הכי טוב זה שתתקשר לקופה ותשאלי בדיוק מה את צריכה לעשות. שיהיה המון בהצלחה. אגב אולי בגלל שאין לך זמן כדברייך כדאי לשקול טיפול פרטי. בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה! אגב זה בכלל לא מופלג! אמא שלי ילדה את אחותי הקטנה בגיל 40 ולא חסר נשים שעושות ילד אחרי גיל 40

• אני עוד בשלב ההזרעות אבל רק רציתי להגיד לך שתמשיכי להיות חזקה! אני מצטערת לשמוע שהפעם לא הלך אבל תזכרי שאפילו אצל מישהי שהכל תקין אצלה לוקח לפעמים זמן גם כשיש עוברים ״מושלמים״ אז אין פה חוקים!
    את לא כל כך מבוגרת ואת צריכה לנצוא רופא שיאמין בך וביכולת שלך להרות אני מאמינה שזה אפשרי ולכי לטוב ביותר זיידמן משיח ויש עוד רבים וטובים ותקבלי החזר מהקופה...
    בהצלחה רבה רבה!!!!
  • תודה רבה בנות אתן מחזקות אותי אני אמשיך ועוד איך! ילדים זה שמחה ברכה
    מישהי שמעה על וייסמן במקרה במכבי?

shoshi
  • שוקי דור רופא מעולה
  • אני החלפתי רופא..
    פשוט ביקשתי מהאחות שלו שתיתן לי העתק של כל התיק שלי וקבעתי תור אצל רופא אחר..

שמעתי על זיידמן דברים חבל על הזמן!! מומלץ..

• זיידמן הוא משהו...אבל בקופה אמרו לי שהם נותנים רק ייעוץ הוא לא ילווה באופן אישי אלא אם פרטי. ?....
    וייסמן במכבי ראשלצ מישהי מכירה?
    shoshi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה