קצת בלחץ מחוסר הידיעה מתי אלד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שזה נשמע כמו שטויות, אבל בשביל לחלוק דברים כאלו קיימים פורומים, נכון?
    יש לנו שתי ילדות מקסימות בנות 4 וחצי ושנתיים.
    אני בהריון שלישי, שבוע 38.
    בשני ההריונות הקודמים הייתי בטוחה שאלד אחרי התל"מ.
    בראשון זה אכן קרה (41+1).
    בשני נתנו לי זירוז בסוף 36, זה קרה בהפתעה, כך שלא היה לי זמן להיות בלחץ לפני, ועד שזה קרה חשבתי ששוב אלד אחרי התאריך.
    אין לדעת מה יקרה הפעם - ע"ס ההריון הראשון יש לי סיכוי טוב שוב לאחר (השני לא נחשב כי זה היה זירוז), מצד שני, הריון שלישי, אז יש סיכוי להקדים.
    לפני שבועיים שלחו אותי מהקופה למיון בגלל חשד לעיכוב בגדילה, בסוף הכל היה בסדר, אבל מאז אני בלחץ ששוב יזרזו אותי. לא בגלל עצם תהליך הזירוז, שכבר עברתי בעבר ואני יודעת שהוא לא נורא, אלא כי אני עוד לא מוכנה...
    צריכה עוד לסגור דברים בעבודה
    ולא בדיוק הכנתי תיק (רק משהו חלקי. פתאום חצי מהדברים נראים לי דברים שאני משתמשת בהם ביום-יום, אז איך אארוז אותם?)
    וצריכה לארגן מלא דברים בבית (לסדר ארונות וכו')
    ובעיקר לא מוכנה עדיין להיות אמא ל-3...
    מחר יש לי תור בקופה וחוששת ששוב יפנו אותי למיון וששם ימהרו לזרז, כי מבחינת הרופאים שבוע 38 זה יופי של זמן ללדת. ולי דוקא לא אכפת לחכות עוד שבועיים-שלושה (בניגוד לאילו שכבד וקשה להן בסוף ורק רוצות כבר ללדת).
    אני רק רוצה כמה ימי מנוחה, בלי עבודה, קצת לארגן את הבית, קצת לרבוץ מול הטלויזיה, ולישון צהריים. כמובן שמ-4 אחה"צ מתחיל טיפול אינטנסיבי בילדות (כולל קשיים בהרדמות והתעוררויות בלילה).
    אני לא מתלוננת, הן ילדות מדהימות, רק רוצה קצת לנוח.

בכל מקרה מה שיהיה, יהיה לטובה.

3 תגובות
עמוד 1
  • זה כבר ממש לא תלוי בך.
    מי שמחליט זה בעל הבית שבבטן (בן או בת ד"א?)
    אני בהחלט מבינה אותך, אני גם בהריון שלישי גם עם ילדים קטנטנים בבית (הגדול היה אתמול בן 4).
    המלצה שלי, אל תדחי כלום. תתחילי להתכונן מעכשיו.
    היום תסיימי לארוז את התיק (תעשי כפילויות, רוב הדברים אפשר לשמור - שמפו וסבון לדוגמא תעבירי לבקבוקון קטן יותר, או תקני כפול), תכיני תיק
    תתחילי לכבס לסדר וכו'
    חבל להשאיר את הכל לשנייה האחרונה.

בכל מקרה, שתהיה לך לידה קלה, ושתצאו בידים מלאות.
  • מותק הכי חשוב לעשות הכל רגוע..
    בית - בקשי מחברה/ אמא/ עוזרת באופן חד פעמי ופשוט חלקי לה הוראות...
    תיק - מה שלא לקחת איתך אז מה ... זה לא כמו פעם שאם לא הבאת משהו צריך לרץ הביתה... בכל בית חולים יש הכל.. סופר, סופר פארם , שילב , אוכל וכו׳.. מקסימום שולחים מישהו עם רשימת קניות...

אני חושבת שבשבוע 38 זה לגיטימי להודיע בעבודה שיתכוננו כי זה יכול להיות בכל יום.. ולתעדף מה ממש חשוב שאת תסגיר ומה יכול להמתין/ לעבור למישהו אחר..

העיקר שתנוחי קצת לפני( כמה שאפשר עם עוד 2 ילדות בבית..) והשכל יעבור בקלות
  • היי!

אני ממש מבינה מה עובר עליך, אני גם בהריון פעם שלישית אומנם אני רק בהתחלה,
    אבל אני עברתי את זה גם בהריון השני את התחושות האלה בסוף ההריון.
    מחשבות זה די טבעי. לפי דעתי תנסי לקחת חופש מהעבודה, את כבר בסוף ההריון יכולה ללדת כל יום, נראה לי שכל מעסיק היה נותן חופש במצב הזה.
    אני ילדתי בשתי ההריונות בשבוע 38. את צריכה לזרום לגבי ההתארגנות לבית החולים אני גם לא ידעתי מתי אלד לא הייתי מוכנה ללדת אפילו בשבוע 38, אבל זרמתי עם זה. כל הזמן ניקתי את הבית בתקופה הזו. חשוב מאוד להיות חיוביים, ולחשוב שאנחנו נסתדר באופן טבעי מה שלא יהיה.
    בכל מקרה שתהיה לך לידה קלה, זה הכי חשוב.

גל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה