טיפת חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום,

מה קורה עם טיפת חלב האחיות שם עדיין בשביתה?

אני מבינה את האחיות, אבל זה פשוט אבסורד שאנחנו מתפקדים כמו מדינת עולם שלישי ללא שירותי בריאות.
    אני לא מצליחה להיות במעקב הריון. לא ביצעתי בדיקות דם בגלל השביתה.
    נראה לי שבקצב הזה אני יגיע לחודש תשיעי ללא מעקב ובדיקות. כרגע אני בסוף חודש שלישי.

המדינה החליטה להפקיר את האזרחים. אנחנו משלמים כסף דרך ביטוח לאומי ולא מעט . זה ממש מכעיס.
    גל
7 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שחזרו לשגרה היום עשיתי בדיקות דם
  • באיזה קופה את שייכת?

הבנתי שבכל הקופות חוץ מכללית עובדים כרגיל

• אני שייכת לקופת חולים כללית
    גל
  • גם אני צריכה לעשות בדיקת סוכר והאחיות בשביתה

• אבל מה עם החיוסנים בטיפת חלב?

מה יהיה?!?!?!?
  • היי!

זו בעיה רצינית, הלכתי היום לטיפת חלב וכתוב שהם עדיין בשביתה.
    זה יכול להמשך גם חצי שנה כמו שביתת הרופאים בעבר.

הרופא הפרטי שלי אמר לי לפתוח תיק ועדיין לא פתחתי בגלל השביתה,ולא ביצעתי אף בדיקה אני לא יודעת מה יהיה. אני מפחדת להגיע ללידה ללא כרטיס מעקב וללא בדיקות. לבדיקות האלה יש משמעות רפואית זה בודק את מצבנו לגבי מחסור בברזל, דלקות שתן וכו'.

• בלי לחץ ! את רק בחודש השלישי ואין איזה משהו מאוד משמעותי שאת צריכה לעשות עכשיו . אם את צריכה בדיקת דם אז קחי הפניה מרופא ויש קופת חולים בעיר שהיא סוג של תורנית תבררי איפה עושים בדיקת דם אצלכם בעיר ותגשי , חוץ מלשקול אותך למדוד לך לחץ דם ולעשות לך סטיק בשתן אין הרבה אקשן עדיין בטיפת חלב , שתן לתרבית את יכולה לתת בהפניה של רופא אין שום בעיה עם זה . שקילה ,אז תשקלי בבית לחץ דם לא נורא גם רופא יכול למדוד לך . שום דבר לא סוף העולם ! עוד מעט השביתה תיגמר רק שאני מקוה שהיא תיגמר כשאחיות אכן יקבלו את מה שמגיע להן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה