היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
החלום הרטוב שלי זה כוס ענקית של וודקה-רדבול וקוקטייל "אורגזמה" (על בסיס אייריש קרים...) בקיצור, ממש בא לי אלכוהול
צניחה חופשית
בהצלחה בהורדת המשקל!!!!!
SWEETY אני רואה שאנחנו בשבועות קרובים יחסית. אולי נפגש אחרי באיזה בר? חחחח
לחזור לגוף הישן שליייייייייייי חלום!!!!!ולקלילות שהיתה ליי למרות שעליתי בנתיים 3 קילו חחח
חחחחחח סופי, בכיף! אני מזמינה אותך אליי לדרינק, יש לנו בר בבית
לעשות רכבות הרים (בהריון הקודם הייתי בפארקים בארה״ב ולא יכולתי לעשות כלום...
כשהייתי בהריון חלמתי על סושי ועל בירה
לישוןןןןןןןןןןןןןן
סושי סושי סושי!!!!! ונס קפה!!!!
ציטוט:פורסם במקור על-ידי אמאאווזה
סושי סושי סושי!!!!! ונס קפה!!!!
והאמת החלום הכי רטוב שלי כרגע זה פשוט להצליח לאכול ולשתות בלי להקיא
היה דבר אחד שרציתי - טונה!!! אמא שלי הביאה לי סנדוויץ ענקי של פריקסה היה טעים ואחר כך עד שיצאנו מהמלונית אכלתי מלא טונה חחח כל ההריון לא נגעתי ואני אוהבתתתת
אמרתי לבעלי שחלק מהתיק לידה זה כמה פחיות אקסליםםםםםםםם אני חייבתתתתתתתתתתתתת!!!
ואני אני רוצה גם כוס שמפניה עם סיגריה וגם (ביום אחר) סושי עם יין שזיפים טעייים
אהההההה לא בא לי דברים שאסור בהריון כרגע... . אבל החלום הרטוב שלי בהריון נכון לשבועיים האחרונים זה צ'יפס של מקדונלדס!@#@!#@$$#@%$$#@
לישון לילה שלםםםםםםםםם
להכנס לשמלה מהממת (מיני יפיפיה) שממתינה לי כבר כמה שנים טובות. ובמילים האחרות להוריד כמה טונות של עודפים