-
איזה מצחיקה שאת יאאאלה!!!
-
בעקרון רב הישוב שתפקיד ציבירי שמקבל משכורת ממדינה . לדעתי יש נציב תלונות הציבור במשרד הדתות .
http://www.holdthatpic.com/
-
וכי חשוב לרשמתי - מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.holdthatpic.com/
-
תודה!!!
טוב, אני אכתוב את זה פה, למרות שזה "קצת" לא אתי ולא יפה, אבל זה באמת היה נורא, ויושב לי על הלב כמו אבן...
-
-
קודם מזל טוב ומגש מאוד לשמוע את הבן קוא מהתורה
ובקש לרב
]
-
בודאי שיש מה לעשות! אני אתחיל מהסוף ברשותך. רציתי לבכות כשקראתי מה שהלך שם... נורא לא נעים. אני חושבת שאם הייתי את הייתי פונה לרב בכבודו ובעצמו. ומיידעת אותו שהוא פגע בה על לא עוול בכפה כשהיא רק ניסתה לעזור. את חייבת את זה בשביל אמא שלך ובשבילך. אני תמיד בעד כנות זה נראה לי הכי נכון. כמו שאנחנו מהצד שלך זה נשמע לנו כאילו "הלו תרגע..." אז לכל מטבע יש 2 פנים. שווה לברר. אולי חצי שעה קודם נשמעו כמה צלצולי טלפון וזה נורא הפריע? או לא יודעת מה? לכי תדעי. תרימי טלפון תדברי איתו. הוא בן אדם סה"כ. וההיא בחוץ? מי היא חושבת שהיא?
-
איך אפשר להגדיר את זה כאי הבנה? גם אם היא הטלפון שלה היה מצלצל, אין לו שום זכות לדבר אליה ככה. בית הכנסת לא שייך לאבא שלו, הוא ממומן מכספי ציבור ורב הוא בעל תפקיד ציבורי ולכן הוא צריך לדעת איך לפנות לאנשים בכבוד ולהסביר להם דברים בסבר פנים יפות. בזיון
-
שרוני
-
נטע לא קרה שהתפרצת פעם על אנשים ואח"כ חשבת שהגזמת בתגובה?
-
לא קראתי את התגובות...
אבל אני חושבת שאת צריכה לפנות לרב, להקשיב לעמדה שלו, אני כואבת את כאבך ואת עלבונה של אימך... אולי בלהט השבת הוא בלי כוונת זדון יצא מעט משליטה? כולנו בני אדם, אני בטוחה שאם תשוחחי איתו, הוא יבין את טעותו, ואף יגדיל לעשות ויתנצל בפני אימך ובפנייך
תני לו את הצ'אנס... דוני אותו לכף זכות כל עוד לא הוכח לך שגם ברוח רגועה הוא מגיב באותו אופן...
אלי, תן בי את השלווה
לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
האומץ לשנות את אשר ביכולתי
והתבונה להבחין בין השניים
הזורע חיטה דואג לשנה,
הנוטע עצים דואג לשנים,
המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
-
עצוב לקרוא כל הרב!
אבל איזה יופי ומרגש שהילד עלה לתורה
אני זוכרת את הבר מצווה של אחי
זה באמת אירוע מרגש
-
אוי גוועלד...
-
פשוט עצוב לקרוא שרב מתנהג ככה
-
את תגובתו של הרב אני עוד מסוגלת להבין, הוא אמנם היה בלהט הדברים ודבר לא יפה- לא מקובל, לא ראוי אבל מובן בהתחשב בנסיבות
אבל!!!! אותה אישה, מי היא ומה תפקידה בכוח בדיוק? מי יכול בכלל למנוע מאדם להכנס למקום שהוא ציבורי??? היא לא נשאה נשק....כולה תיק
אבל לעיקר, שיהיה במזל טוב
שמחה שעבר לכם טוב, יחסית
-
מזל טוב לרם!!!!!!!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
-
יואוו שרוני הרגת אותי עם התיאורים שלך
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
קודם כל, מזל טוב לרם!
שיהיו רק שמחות ואירועים מוצלחים!
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
בנות
-
הוא חב"ד ניק?! אני עוד יותר בשוק
ממש לא מתאים להם - אנשי חב"ד מדהימים
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
הרגת אותי עכשיו הוא חב"דניק???
יש לציין שההתנהגות שלו לא משקפת ולו במקצת את הדרך של חב"ד, את ההשקפה או את מה שחב"ד מייצגת, אלא את ההפך הגמור, שיתבייש לו.
-
היי
א. המון מזל טוב לכם ולרם עצמו.
ב. אכן פוגע מאוד ונכון שאדם חילוני צריך לדעת או לפחות להבין שלבית כנסת לא מגיעים עם דברי מוקצה כמו טלפון שיש שחונים את הרכב ממש בפתח בית הכנסת ונכנסים על זה אני לא מדברת הרב היה צריך לכבד את אימך ולהקשיב לה ולא לצעוק עליה.
ג. חבדניק אמרת הכל גם אני למדתי בבית ספר חבד ובגלל שמה לעשות לא כל כך הייתי שייכת למסגרת הזאת של חב"ד הייתי נערה דתיה אבל לא חבדניקת וכל היום היו נותנים שיעורים של הרבי רבי יום אחד החלטתי להקים את מועצת תלמידים בבית הספר והקמתי על אף חמתה של המנהלת היא הזמינה את הורי לשיחה ואמרה לי שאני מתנהגת כמו מחתרת של ערבים המילה הזאת לא תשכח לי בחיים מחתרת של ערבים ומאז נדרתי נדר ילדיי לעולם לא יגיעו לבית הספר החרדים השנאה שם גדולה ואין שום אהבת אדם אחד לשני ויש לי עוד מלא דוגמאות שלא כדאי שאני אפתח אותם פה.
בכל מקרה ילדיי היום לומדים בבית ספר ממלכתי דתי קירוב האחר אהבת האדם והמולדת זרם כיפה סרוגה.
הרבה מזל טוב
-
שרון יקרה ... כיף לשמוע שזה מאחורייך ושהחתן ביצע את תפקידו כראוי .
כיף לשמוע שנשאר אוכל וחלילה וחס לא חסר כלום
-
כן.. הוא חב"דניק. ואני יודעת שההתנהגות הזו לא משקפת...
רחל, נורא מצטערת לקרוא על החויה שלך...
-
קודם כל הברכות- אני שמחה לשמוע שהעלייה לתורה היתה מרגשת ועברה טוב (רובה לפחות
-
אני חייבת להוסיף פה עוד משהו.
ראשית אני אגיד שכמובן גם אני חושבת שההתנהגות של הרב הזה ממש לא הייתה במקום. אבא שלי היה רב גדול בחו"ל והיו יושבים מולו באמצע הדרשה שלו ומשחקים בטלפון נייד וכו' ובחיים בחיים לא הלבין את פניו של מישהו ברבים. על האיסור הזה
הרב כנראה שכח. אבל יחד עם זאת אני חייבת להתייחס לדבר מאוד חשוב- לא קשור לאמא שלך, כי הבנתי שמקרה הספציפי הזה היא לא הייתה אשמה אלא קורבן.
פה בארץ בניגוד לחו"ל אנשים לא יודעים מה זה לכבד בבית הכנסת.
בחו"ל בחיים לא תראו אישה ללא כובע על הראש וללא חצאית מגיעה לבית הכנסת.
ושוב אני לא מאשימה את אמא שלך או אף אחד ספציפי אלא אני חושבת שיש פה איזהשהוא זלזול לאומי של הציבור החילוני כאשר נכנסים לשטח של הבית הכנסת.
אתם לא אנשים מאמאינים, סבבה, אבל אנא מכם, תכבדו את המקום שאליו נכנסתם.
-