אימהות לילדים בגני עירייה טרום טרום חובה 4-3 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אז לפני שאני הולכת מחר לעירייה להפוך להם שולחונות אני חייבת את דעתכן !!!!!

הבת שלי בת 3 וחצי, נכנסה לגן שהיה מבנה של הצופים ועבר הסבה לגן

18 תגובות
עמוד 1
  • אני מאוד מתלבטת איך לענות לך, מצד אחד אני מבינה את הכעס והחוסר אונים מהדרישות מילדים כ"כ קטנים
    מצד שני לדעתי הדרישה שלך לנעול את השירותים היא קצת קיצונית (וגם לא נראה לי שיסכימו לזה).
    אל תשכחי שיתכן שישנם ילדים שאכן מסוגלים להסתדר לבד בשירותים ומספיק ממושמעים כדי לשטוף ידיים (עם סבון !!!) ולא לשחק עם המים. (אני כל הזמן חופרת לבן לי לשטוף ידיים בגן עם סבון, אבל מניחה שבגן הוא עושה מה שבא לו)
    אם השירותים יהיו נעולים, ילדים אלה יצטרכו למצוא את הגננת, לחכות שהיא תקשיב להם, להביא מפתח וללכת לפתוח את השירותים (עד אז יתכן שיפספסו) וכמובן שה יכביד על עבודת הגננת (שהם רק שתיים :-( )

לדעתי את כן צריכה לפנות למפקחת ולבקש שיהיה יותר השגחה, שהגננת / עוזרת ישמו לב מה הילדים עושים במתחם השירותים, גם אם ילד לא צריך עזרה, צריך מדי פעם לבדוק שהם אכן שוטפים ידיים, לא משחקים במים ונותנים פרטיות אחד לשני.
    תסבירי לה שרואים שזה לא נעשה כי יש תחלואה רבה בגן !!!
    כמו כן צריך להפקיד לפני האוכל שכולם שוטפים ידיים.
    אולי אפילו תתאחדו כמה הורים ותפנו ביחד למפקחת.

בהצלחה
  • המבנה הזה בכלל עומד בדרישות? הוא מבנה תקני?
  • עשיתי בדיוק מה שצולי הציעה, ובינתיים מצאתי שאסור שיהיו מקומות מסתור בגן וזה נשמע שהשרותים הוא מסתור רציני. תמשיכי לחפש, אני לא הבנתי בדיוק איך המבנה בנוי כך ש...

יש אפשרות להגיע לפשרה של התקנת מצלמה לשירותים שהמסך יהיה במקום גלוי בגן או משהו כזה, זה לא נשמע בסדר שילדים יכולים לעשות שם מה שהם רוצים אבל עדיין לא מצאתי חוק כזה.

• שיר 30
    אולי לא הסברתי טוב, אבל הבקשה היא לנעול את הדלת של החדר שמוביל
    לחדר של השרותים, וכרגע הם שלושה אנשי צוות , ובשרותים, יש כיורים
    ללא סבון בכדי שלא ישחקו עם זה.....

צולי - המבנה הזה נלקח לצופים והוא משמש כגן רק כשנה אחת ובנתיים
    בונים גן חדש כי לא הספיקו שנה שעברה, אין לי מושג אם הוא תקני אבל
    מה שבטוח הוא לחלוטין לא מתאים למבנה של גן !!!!! לכן גם לא ייסכימו לשפץ.

אמא ויותר- איפה אני יכולה למצוא שאסור שיהיו מקומות מסתור בגן ?

השרותים הנ"ל הם מסתור בתוך מסתור

• בגן עירייה לא הגננת ולא הסייעת צריכות לעזור בשירותים
    מה שכן זה שלגננת אין גישה לילד שהולך לשירותים
    זה חמור!!!!!!! קודם כל מה קורה אם ילד לא מרגיש טוב???
    מה קורה (ואני מצטערת אני פשוט כל כך הרבה בגנים וזה קורה) שילד מכניס
    ילד אחר או ילדה אחרת לשירותים ומוריד להם תחתונים??
    אז לא צרכים לעזור לילדה בשירותים בגן עירייה (ויש כאלו שכן עוזרות
    אבל הן לא מחויבות לכך) אכל איך שהמבנה נראה זה לא תקני
    אבל אני אומרת לך מראש לא יהיה לך למי לדבר זו תופעה חדשה בגלל הרפורמה בחינוך...

• אין ספק שהשנה יש המון דברים שלא אמורים להיות במבני הגנים בגלל המעבר לחינוך חינם מגיל 3, אתם בין אלה שמשלמים על זה
  • ענבר הוציאה לי את המילים מהפה....

אין לך עם מי לדבר שם. יגידו לך - לא מתאים לך - לכי לגן פרטי.....

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • מיסי מותק
    אז ככה הסייעת חייבת לראות את הילדים בתווך הראיה שלה וזה אומר שילד הולך לשירותים היא צריכה לדעת אני רוצה להגיד לך ששנה שעברה בגן עירייה חובה לא טרום טרום הסייעת תמיד נכנסה לשרותים לראות מי שם ואיפה ואף פעם לא נתנו ללכת בקבוצות הוא יותר מילד אחד לשרותים על מנת שלא יהיה ילדים מציצים מה שיש בגנים זה גיל הסקרנות לכי לשולמית זכאי ודברי איתה לא תמיד יש עם מי לדבר אבל אל תוותרי.
    בהצלחה

• רחל מותק זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות !!!!!!!!
    אני מתכוונת לארגן כמה אימהות לרשום מכתב וללכת לשם ולדבר איתם .
    אין מצבבבב שאני שותקת

• לנעול את הדלת אף אחד לא יסכים לך.
    וזה אפילו מסוכן.
    תחשבי שהגננת לא תשים לב אם מישהו עדיין לא יצא ותנעל עליו...
    זה לא ריאלי ללוות ילד ילד לשירותים.
    תתארי לעצמך, הם באמצע מפגש למשל וילד רוצה לשירותים.
    אז היא צריכה להפסיק באמצע וללכת לפתוח לו, לבדוק מתי סיים וללכת לנעול.
    בינתיים אחד אחר רוצה גם.

• מה שענבר רשמה ....
    בקיצור זה "גן קומבינה" ...
    זה חמור מאוד כי בקומבינות יכולים לקרות אסונות ..

• האמת שהבנות כבר כתבו את כל הדברים העיקריים וענו על השאלות שלך...

ציינת שהמבנה הוא זמני עד לבניית מבנה חדש, אז מבחינת שיפוצים, לא נראה לי שבאמת יהיה עם מי לדבר.

אבל מכיוון ונגעת בנקודה מאוד כואבת ורגישה אצלי (התולעים
  • עוד נק' למחשבה: הכיורים נמוכים..
    חלילה ואם ילד יקבל מכה בראש?!

נעמה גם הולכת לבד לשירותים בגן-הפרטי שלה ושמתי לה גרבונים מתחת למכנסיים (כי זאת עוד שיכבה-מחממת מבחינתי,מאז הפסקתי ובימים-קרים אני מלבישה במכנסי-פליז),היא מעדה וקיבלה מכה-בולטת נפוחה במצח,ממש התנפח לה כל איזור הרקה

• אין לי מה להוסיף, רק לאחל בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • המצב הסתבך בטרוף

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • כמו שאורטל כתבה לך אצל שולמית זכאי רק כתבות בעיתון ואז היא מתחילה להזיז דברים.
    מאמי שיהיה הרבה בהצלחה אבל את חייבת לגשת לשם עם תמונות ולא לשתוק.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה