שאלת ימי הולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שחר ואיתן נולדו בהפרש של שבועים (שחר בי"א טבת איתן בכ"ד) אני רוצה לעשות להם יום הולדת עם המשפחה אההמה? נזמין את כולם פעמיים? מצד אחד אני לא רוצה לעשות ביחד כי אני חושבת שמגיע לכל אחד תשומת לב ניפרדת (בעיקר רלונטי לשחר איתן עוד לא באמת מבין) מצד שני - הפקה
4 תגובות
עמוד 1
  • לבנות שלי יש ימי הולדת בהפרש של חודשיים, אבל חודשיים של חגים, אז גם שקלתי לעשות להן יחד בדיוק מהסיבות שלך.

בסוף עשינו לגדולה יום הולדת עם מוזמנים וחברים וכו' ולקטנה עשינו רק אנחנו כי היא לא באמת מבינה ומצפה, כך שאצלך שזה עוד גיל שנה שבכלל הוא לא מבין אפשר אולי לעשות רק במשפחה המצומצמת.

• עשינו את זה עם טל כשהיה בן שנה. יצאנו למסעדה שחר בעלי טל ואני. היה ממש מוצלח אבל שחר בטח יגיד למה לאיתן יוצאים למסעדה ולי לא? הוא ישר מרגיש מקופח הרי. ואם נעשה ההיפך אז ירגיש מה כולם באים לאיתן ולי לא. קיצר... ואם עושים יום הולדת בבית אז ההורים שלי ואחותי גרים לידי מה לא נזמין? ואם נזמין אותם צריך גם את חמתי
  • אז תגדירו שיום ההולדת לשניהם עבור האורחים והמתנות :-) ובפועל את רוב הפעולות תעשו לשחר כי איתן באמת לא מבין....

אנחנו עושים להן יחד כי ההפרש ביניהן שבועיים וחצי ומגוחך בעיני להזמין את כולם בהפרש כל כלום זמן (על הדרך אנחנו חוגגים כבר לעוד 3 בני משפחה
  • אצלינו זה יותר גרוע
    הפרש בין איתן למיכל שלושה ימים. הפרש בין מיכל לאביגיל שבועיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה