כאב לוחץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ערן שלום רב

אני בשבוע 37, הריון ראשון. ביומיים האחרונים יש לי לחץ נוראי למטה (מהמפשעה לנרתיק) בקושי הולכת.. הרגשה כמו מן כדור טניס שתקוע שם עולה ויורד בהתאם לתנועה שלי.. לא מרגישה כאבים של צירים
    מה שכן אוסיף שאם אני הולכת קצת או יושבת הרבה על כיסא מתחילה להרגיש זרמים של כאב בגב התחתון.. רוב היום אני נחה או במצב שכיבה.

שבוע שעבר שהייתי אצל הרופא שלי הוא אמר שיש לי פתיחה 3 ומחיקה 80 אחוז. השאלה שלי:
    יכול להיות התקדמות בפתיחה שלא מלווה בצירים?
    יש אפשרות שיש לי צירים ואני פשוט לא מרגישה אותם?
    האם יכול להיות מצב שפתיחה גדלה נניח ל4 ללא צירים ועדיין ניתן להכניס לחדר לידה או שבשביל ללדת חייב את שניהם ופתיחה שגודלת לאט עם הזמן לא מספיקה לבדה?
    מתי ניתן לבקש ולקבל זירוז?

תודה מראש על המענה ושבוע טוב לכולנו :)

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. נדיר, אבל קורה
    2. כן
    3. לא חייבים את שניהם ואם יש פתיחה גדולה אפשר לגרום לך לצירים על ידי תרופות
    4. זירוז עושים כאשר יש סיבה רפואית
    וזהו תמיד שקלול של הרבה מאוד פרמטרים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה