היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עוד 113 ימים ארוכים ארוכייייים עד ללידה משוערת ואני כבר מתה להיות אחרי. לא, אני לא סובלת עם ההריון אבל אני כבר חולמת כל רגע על הרגע שהצוציקית תצא כבר ואתחיל לטפל בה. אני כבר מתה להחזיק אותה בידיים, להניק, להרגיש את גופה הקטנטן. לראות את בעלי מחזיק אותה.
והזמן פשוט לא זז!!! יש לי יותר ממאה ימים לעבור עד שאזכה לאושר הזה. אווווווווווווווווווף
1 תגובות
עמוד 1
בקטנה מאמי...עברת כבר יותר מחצי! תאמיני לי - כדאי לך לא למהר ולנצל כל רגע למנוחה, לשינה וללבד עם בעלך, כי עוד מעט הכל הולך להשתנות ולא יהיה לך זמן לעצמך ולזוגיות בתקופה הראשונה. אז באמת, תתעודדי ואל תמהרי ללדת. כל דבר בזמנו!