היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זהו נדפקתי באופן סופי!!! כבר אין לי חלב, והתחלתי במסע ייבוש מוחלט... נורא קשה לי לשאוב ואין לי זמן לזה... אז איך איך כל פעם שאני רואה את הנוזל הלבן הזה הלב מתכווץ לי
12 תגובות
עמוד 1
לי יצא חלב הרבה אחרי שהפסקתי..
החלטת החלטה אל תהיי קשה עם עצמך...
בסופו של דבר את אמא וטבעי שתרגישי ככה- אנחנו דפוקות
אח... אח... יסורי המצפון...
בול מה שאני מרגישה
כמה שאני מבינה אותך גם לי היה רגשות אשם שנאלצתי להפסיק להניק את אוראלי כי נגמר לי החלב את הנקת את ליאם כמה חודשים טובים שזה לא מובן מאליו - אני מצדיעה לך
מאמי תהי שלמה עם ההחלטה שלך. כמו שמיטל אמרה, אנחנו עם דפוק (האמהות)...
ייסורי מצפון זה חלק מהיותינו הורים
תראי. זו ההחלטה שלך. זה הזמן לשבת עם עצמך ולהחליט האם את מוכנה לעשות את ההקרבה והמאמץ (וזה באמת מאמץ מאד גדול ולא קל בכלל) ולהתחיל / להמשיך להניק. או שאת מפסיקה, ואם את מפסיקה אז תעשי את זה בלב שלם! כי זו ההחלטה שלך ומה שאת קובעת זה הכי טוב לליאמי! בכל מקרה קבלי
בז׳יז׳ינקה
נופרי, נראה לי שאנחנו בול אותו דבר אם תחזרי להניק את ליאם נכון שזה ישגע אותך לא לדעת כמה היא אכלה ואם היא שבעה? אותי זה שיגע היום לפחות אני יודעת כמה הוא אוכל ויכולה להיות רגועה
בגלל זה אני שואבת ולא מניקה.. הלוואי והייתי מבינה את עצמי קודם