פיצול... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני כבר עובדת חצי שנה אחרי חופשת הלידה שלי (יצאתי לעבוד איך שנגמרה לי החופשת לידה...) אחרי שהייתי 8.5 חודשים בבית (4.5 חודשים חופשת לידה ו-4 חודשים שמירת הריון שמתוכם הייתי חודש בבית חולים)...

בוא נגיד שבתקופה שהייתי בשמירה די התפגרתי משיעמוםם...הבית נקי,יש אוכל,כביסות נקיות,אין כלים בכיור...אז מה שהייתי עושה זה לשבת ולקרוא ספרים (המכילים 600 עמודים) נהנתי מזה...אבל כמה שעות אפשר לשבת ולקרוא ספר? בקיצור-הרגשתי חסרת תכלית...ושאני מחכה כבר לחזור לעבודה

אבללל-נראה לי שאני פשוט לא אישה של עבודה...כשאני בעבודה אני רוצה להיות בבית...ואז אני חושבת עם עצמי:"אבל מה יש לך לעשות בבית? כלום!!" אבל בכל זאת-אני רוצה להיות בבית....וכשאני בבית ואין לי מה לעשות אני אומרת לעצמי:"מה כ"כ רצית לחזור הביתה? אין לך כזה מה לעשות...הכל מאורגן...."

בקיצור,אני מרגישה פיצול אישיותתת!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • זה לא פיצול אישיות
    במידה ואת מחליטה להישאר בבית את חייבת לעשות עם עצמך משהו ולא כל היום להיות בבית זאת אומרת
    שכל יום יהיה לך תעסוקה אבל מבלי להישאר בבית כי אז באמת מתחיל לשעמם ואז באמת אין מה לעשות כל היום בבית

אני לא בדעה להישאר בבית אני חושבת שאת בחורה צעירה וצריכה לצאת ולפגוש אנשים אפילו לעבוד בחצי משרה

• ברור שאני לא אשאר בבית...!! אין מצבבב...ואני גם לא יעבוד בחצי משרה כי זה כלום כסף.......

ואז אני לא יכולתי לצאת מהבית כי הייתי בהריון של הבנות ולא יכולתי לעמוד על הרגלים יותר מ-5 דק'.......

• בכל אופן שאני הייתי בחופשת הלידה של אוראלי - כמה שהייתי עסוקה בניקיונות של הבית
    בהחלפות האכלות עדיין הרגשתי שאני משתגעת ולא יכולה לשבת בבית

עם לי תהיה אופציה לרדת לחצי משרה אני עושה את זה מבלי להתבלבל - אני גם יעבוד גם יצא מהבית להתאורר וגם יגדל את הילדים שלי

• אני בדעה כמו של יסמין- גם שהיתי מלאת מטלות בבית ולא היתי מספיקה גם לנקות, לבשל וכו'..
    היתי מתחרפנת משעמום

• אני לוקחת את הבנות שלי מהגן בשעה 16:00...
    המשרה שלי היא עד 16:00 אבל אני יוצאת ב15:30 כדי להגיע בזמן...

לפני שילדתי עבדתי עד השעה 17:00 והיום שאני עובדת פחות אני לא מבינה איך שרדתי לעבוד עד השעה הזאת...בלי שום קשר ללהוציא את הילד מהגן זה פשוט מתיששש.......

• אולי אני זו לא דוגמה
    אבל אני עובדת כל יום החל מהשעה 9:00 ועד 21:00
    פלוס יש לי שעתיים נסיעה בשני אוטובוסים לכל כיוון
    אמנם לא כל חיי אעבוד ככה כמו פסיכית, אבל בהחלט אשתדל לעבוד משרה מלאה
    כי זה ממלא אותי.
    מה שטוב פה זה שבעלי תומך תמיכה מלאה והוא גם דואג שארגיש חלק מההווי של הבית
    אנחנו עושים שיחות וידאו עם הילדה ואיתו, הוא מבקר אותי הרבה במשרד ואנחנו יוצאים לצהריים יחד ולפעמים גם עם הילדה...
    הוא גם לוקח חופשת לידה הפעם כדי שאסיים מחויבות שיש לי בעבודה...
    הקיצר זה עניין של בחירה.
    אולי יום אחד ימאס לי ולא תהיה לי שאיפת התקדמות, אז אוריד את הרגל מהגז...
    כמובן שיש רגשות אשם כבדים תמיד על הפספוס
    אבל אני בסופו של דבר עושה את הכל בשביל המשפחה שלי בתור מפרנסת
    ואני בטוחה שהילדה צריכה אמא מאושרת ומסופקת ולא אמא מרירה עם תחושת פספוס.
    סורי אם חפרתי, פשוט זו נקודה רגישה מאוד אצלי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה