התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    בקשר למה שכתבתי בשרשור השני - על התקרית עם הרב.
    חשבתי על זה כל הלילה (היו לי הרבה הנקות - גילי בקפיצת גדילה של חודשיים, כנראה
11 תגובות
עמוד 1
  • זה נשמע רעיון טוב לפנות לרבנית, סה"כ זה מאוד מקובל, היא תעביר את העניין אליו ואחרי תקרית כזו אפשר להבין למה לא נעים לך לפנות אליו.

אל תצפי יותר מידי להתנצלות, יש מצב שהיא לא תגיע
  • דווקא נשמע לי פתרון טוב. אל תעבירי את זה, לאמא שלך מגיעה התנצלות, אני דווקא כן מאמינה שברגע שהוא יבין למה הוא גרם הוא התחרט. יכול להיות שהכל קרה בלהט הרגע (לא שזה תירוץ) ועכשיו מתוך שיקול דעת רגוע יותר הוא יבין שהיה לא בסדר.

• כן אני חושבת שהכי טוב לפנות לאשתו לספר לה את הסיפור ולראות מה יקרה.
    בהצלחה

• רעיון מצוין...מקובל מאוד....תפני אליה בעדינות ותסבירי לה שזה מאוד פגע!
  • אני דווקא נגד לפנות לאשתו של הרב, אלא בעד לפנות לרב.
    זה גם "טלפון שבור" וגם את סומכת עליה שתעביר את זה אליו ואולי אם ירגיש לה לא נוח היא לא תעביר את זה אליו ואת סתם תחיי בתחושה שגם אחרי הפגיעה הוא לא מתנצל.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • רעיון מעולה!!

• לדעתי זה רעיון מצוין
  • אני חושבת שזה רעיון טוב לדבר איתה. חשוב שתוציאי את זה, והיא כבר תדע איך להעביר את הדברים לבעלה בצורה הטובה ביותר.
  • אני חושבת שזה דבר שבאותו הרגע היה צריך להיות מטופל.

היום כבר יום שלשי.......לא נראה לי שהוא יתנצל, לא נראה לי שי שטעם לדבר עם אשתו. נראה לי כבר שאין טעם לעשות עם זה כלום

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל למה את חושבת? לדעתי גם שבוע הבא לא מאוחר מידי.

• שרון,קודם כל מזל טוב
    כשקראתי את ההודעה לראשונה התחלתי להגיב,ואחד הדברים שכתבתי היו שבפעם הבאה שיש שמחה משפחתית בבית כנסת תפני לחב"ד...איכשהו נמחקה לי התגובה וכבר לא היה זמן,ולא כתבתי מחדש.
    אח"כ ראיתי שהרב מחב"ד והייתי די מזועזעת,ובעיקר בעיקר-אני חשה בושה.
    למה בושה?כי אני חבדניקית,וההתנהלות הזו מאוד מאוד לא אופיינית.מאוד.
    עד כדי כך שאלי הבייתה לפעמים מגיעים אורחים בערב שבת או חג,וברור לי שיש להם טלפון בתיק,או שהם נוסעים,פעם חברה אפילו בטעות צלצלה באינטרקום ולא העזתי לומר לה כלום.....אני כמעט חשה צורך להתנצל בעצמי לפני אמא שלך.
    אני חושבת שזה ממש ממש חשוב שתדברי איתם,אם נח לך מול אשתו אז מול אשתו,לפעמים אנשים קצת שוכחים או מאבדים את לב העיניין בזרם החיים והשליחות....תבקשי ממנה להעביר לו את הדברים כפי שהם,תבהירי לה שדווקא בגלל שהם חב"ד ציפית מהם להתנהלות שונה.
    אם זה לא יבוא על מקומו לשביעות רצונכם(עד כמה שניתן,כי הנזק הרי כבר נעשה...)אשמח לנסות למצוא דרך לעזור.
    שוב מזל טוב,ומאחלת לך ימים קלים יותר(אור,קפיצת גדילה וכו'...)ומזכירה לך שזה עובר.אותי זה תמיד מחזיק בימים כאלו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה