היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שעוד מעט תהיה לי עוד תינוקת... הילדה שלי קטנה, בת שנה ושלושה חודשים, ואני משוגעת עליה! בשנה האחרונה היא גדלה לה אצל אמא שלי רוב ימי השבוע ואכן חשתי פספוס אדיר אבל עכשיו שהיא אצלי כבר שבועיים אני המאושרת באדם ומתחילה להכיר אותה יותר... ובעוד כחודש וקצת תהיה לי עוד תינוקת חדשה... איך מפנים מקום בלב? איך אוהבים עוד ילד כמו את הראשון? אני אצליח להכיר את שתיהן במקביל? אומרים לי שזה פשוט קורה לבד אבל אני ממש מרגישה מוזר...
7 תגובות
עמוד 1
וואו, הפרש קטן..
אני בטוחה שכל הקלישאות נכונות... אני מאמינה שהלב מתרחב ויכול להכיל אין סוף אהבה..
אני יכולה להזדהות חלקית עם מה שכתבת - אמא שלי היתה מאוד דומיננטית עם דור - באה אליי כל יום, גם אחרי שחזרתי לעבודה, ומיד לקחה לי אותו ולא החזירה עד שהלכה בערב - ככה כמעט בכל יום. אני בהחלט מתכוונת ב"ה עם הילד הזה שיגיע חמסה חמססה לעשות תיקון. לא לתת לאמא שלי להשתלט על העניינים... (למרות שזה גם מאוד עזר בזמנו, אבל עדיין) אגב, האם פרסמת כאן את שמך הפרטי? או לפנות אלייך כ"ג'ף"? גם זה בסדר מבחינתי
את לא מפנה מקום בלב... הלב שלך גדל!! זה לא שתאהבי את הגדולה פחות או את הקטנה על חשבון הגדולה. את תאהבי את שתהן....
תודה על התגובות עד כה... סתם תסכול כזה... אני בשלב זה ג׳ף (כינוי חיבה שהדביק לי בעלי לפני כמה שנים ...) אז בכל פעם שמישהי קוראת לי ככה אני עדיין קצת מתרגשת...
ג'ף איט איז!
ג׳ף החזרת אותי שנתיים וחצי אחורה, יש לי בדיוק אותו הבדל בין שני הילדים וגם אני לא יכולתי להביך איך..... אבל זה באמת בא לבד ואני ״ משוגעת״ על שניהם באותה מידה..... עכשיו אני חושבת איך מתחלקים ל3...
הבסיס בעיני הוא שיש בך אהבה.נקודה.
אני גם לפני לידה שניה ב"ה ומאמינה שאהיה מטורפת על השני כמו על הראשון- שלא מפסיקה לנשנש אותו (והוא מוחה על כך ואשכרה מחטיף לי