מאסטר שף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול (שוב) התאהבתי בג'קי, אחרי שהיא הודתה לאמא שלה שהביאה 14 ילדים...
12 תגובות
עמוד 1
  • ???????? ?????? ????? ?????
    ?? ??? ?????? ?????? ??????
    ???? ?? ??? ????? ??? ????? ???
    ??? ?? ??? ????? ???? ??????

• אההה הסמני שאלה

• טוב, זה ברור גולינ'קה. לא כל הנוצץ זהב...
  • לא ראיתי אתמול את הכל , רק את הסוף ...
    ג'קי - אוהבת אותה מאוד . מבחינתי מגיע לה גם לזכות .
    זה הקטע בתוכנית בישול .. הטעמים והריחות לא מגיעים אלינו . אי אםשר לדעת איך שלי מבשלת ...
  • ג'קי הזאת, היא ממש כמו ילדה קטנה, הפרצופים שהיא עושה כשאומרים עליה שבחים פשוט קורעים אותי, היא נראית כמו כלב עזוב

• אוייייש שלי הזאת גם כן
  • סתיו עשתה קקי בדיוק בסוף

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא העיפו אף אחד...מחר משימת הדחה

את העגבניות של בני ממש קטלו
    לא עושה חשק להכין

• באמת?! בעסה! אני אוהבת ממלואים.....

אז מי מועמד להדחה?

מי היה המצטיין של המשימה? איזה טעימים נראים התבשילים של דליה הזאתי!! היא כזו תותחיתתתתתתת!!!!!

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • חוץ מדליה , ג'קי ואתי כולם מומעדים להדחה עם משימה שתשודר מחר - משמיה עם פירות טרופיים .
    אתי שעשתה קובות - המצטיינת .

הממולאים היה נראה דלוח ווכה הם גם תיארו את זה ...
    התוכנית הזאת לא תורמת לי לק"ג המיותרים
  • גם אותי הטבעונית קצת מעצבנת... עצבן אותי המוס שוקולד שהיא הכינה אתמול... כאילו... ראבק! מוס שוקולד?!?! ובכלל לא היה נראה טעים...
    אני מתה על דליה ואתי...!
    ורגע של פרנויה (קצת פרנויות עוד לא הרגו אף אחד... מקסימום עשו קצת התקפי חרדה חביבים...) - לשלי יש קשרים בהפקה! אני אומרת לכן!!
  • מי שהגדיר שלי יותר מזל משכל - זה פשוט ככה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה