סקירה מאוחרת דרך קופ"ח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקבלים משהו?

או תמונות ודיסקים זה רק פרטי עושים?

9 תגובות
עמוד 1
  • מקבלים, מקבלים

אצלנו בלי דיסק (מאוחדת)
    רק אוסף נאה של תמונות

• מיצי
    למה אין לך סרגל?

• במכבי לא קיבלתי כלום.http://www.myrainbowtext.com" /></a><br /><br /><a href='http://www.docloop.com'>doctor reviews</a>

]
  • אם יש לך ביטוחים משלימים כדאי ללכת לרופא פרטי שיש לו הסכם עם הקופה ומקבלים החזרים בהתאם לסוג הביטוח.
    סכם על מאוחדת וכללית - הרופא שלי בהסכם עם שלוש קופות והוא עושה סקירה מורחבת ומדוקדקת בתלת מימד ובארבע מימד- פשוט מדהים איך רואים- קיבלתי דיסק, אוסף תמונות מרהיב , יחס מדהים, טיפול מדוקדק של כשעה, מחיר סביר על הבדיקה והתרגשות עילאית.
    בהצלחה!

• דרך הקופה הסקירה קצרה מאוד, הרופא קר ולא מחוייך, רק בדו מימד, ללא הסברים, בדיקה מינימלית ובדיסק מסכן שאי אפשר להבין כלום דרכו.

• מאד תלוי ברופא.
    אנחנו קיבלנו דרך הקופה (מכבי) המון תמונות, דיסקים לא כי לא הבאנו דיסק.
    היה רופא נחמד שהסביר את הכל
  • לאו דווקא.
    אנחנו בשני ההריונות קיבלנו יחס חם ואדיב מהרופא/ה
    הסבר כולל ואפילו צחוקים והסתלבטויות
    התמונות היו מקסימות
    בקיצור הכל.

נורא תלוי...

• עשיתי אצל רופא פרטי שבהסכם עם הקופה (מכבי)
    רופא סבלני ומקסים, מסביר, מציג, עונה על כל השאלות בנימוס..
    אומנם לא קיבלנו דיסק, אבל סוללת תמונות - כן.

בהחלט תלוי ברופא!

• הבנתי...

אני עושה בעיקר בשביל לדעת מין (כי הגניקולוגית מסתבכת עם עצמה, שבא לי כבר לקחת את הדבר הסורק הזה ולהעביר ולחפור בעצמי לבד! חחחח)

לא ממש משנה לי החוויה של ההסברים והכל...
    אני אראה בצג לבד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה